Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

9-1702, 2 Rum, 58 m²

Beskrivning

Högst upp i huset tio minuter från city

På våning sju i Kristinebergs hittar du din nya tvåa. Från din sydvästvända balkong kan du spana bort mot Slottsparken och ner på den gemensamma innergårdens aktivitet.

Här bor du i en stilrent utformad lägenhet där det är enkelt att låta den personliga smaken ta plats. Hållbara och ljusa material ger en bra grund för dina val. Du har ett sovrum med gott om förvaring, energieffektiva vitvaror som underlättar vardagsfixandet och en egen balkong. Balkongen når du från vardagsrummet, och här kan den bekväma vilstolen få sällskap av en liten urban köksträdgård. Vill de gröna fingrarna ha mer plats finns gårdens gemensamma odlingslådor.

Entré

Från din entré når du lägenhetens alla rum. Rummet ger gott om förvaring för ytterkläder och städattiraljer med skjutdörrsgarderob och städskåp.

Vardagsrum och kök

Ditt smart planerade kök möter vardagsrummet åt två håll. Här har du toppmoderna vitvaror och stilrent utformade bänkar och luckor. Här är platsen där paradrätter tar form och snabba mellanmål snos ihop. I vardagsrummet finns plats för matbord och soffa.

Balkong

Här kan du koppla av med tidningen i vilstolen, eller duka upp till välkomstdrinken. Din högt belägna sydvästbalkong ger gott om sol, och med ett gäng värmande filtar nära till hands kan du njuta av din egna utomhusmiljö större delen av året.

Sovrum

Från entrén har du sovrummet på vänster sida. Här har du ett lättmöblerat rum för vila och återhämtning. Du har en bred och djup skjutdörrsgarderob med plats för kläder för alla tillfällen. I källarförrådet får du plats för större och mer skrymmande grejer.

Badrum

I ditt badrum finns en praktisk duschhörna, förvaring i lådor och skåp och en energieffektiv tvätt- och torkmaskin. Här kan du stoppa in tvätten när du går hemifrån och komma tillbaka till rena och torra kläder. Ljust kakel på väggarna och ett klinkergolv skapar ett harmoniskt och lättskött rum.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan