Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1603, 4 Rum, 94 m²

Gavelläge och utsikt mot Slottsparken

Avsluta löprundan med ett dopp i Mälaren, eller hitta en ny favoritplats i någon av parkerna när det är dags för picknick. Hemma väntar en ljus gavellägenhet med högt belägen balkong.

När du bor i Kristineberg har du flera parker och vattenmiljöer att välja på när du vill ha utomhustid i närheten. Träning, vila och lek kan flytta ut till naturen. Din nya kvarter ligger centralt innanför tullarna med en social innergård. I din välplanerade lägenhet ger balkongen en egen utemiljö och frisk luft även i lägenheten på sjätte våningen.

Entré

Här kliver du in i din nya lägenhet i en entré med klinkergolv. Här kan jackor och skor ordnas i prydliga rader. Garderoben och städskåpet ger uppskattad förvaring.

Vardagsrum och kök

Den sociala ytan för matlagning och umgänge har ett generöst ljusinsläpp från tre håll. Här kan du landa i den bekväma soffan innan det är dags för middagsbestyren. I ditt stilrent utformade kök lagas middagar och mellanmål på energieffektivt vis med dina nya vitvaror. Kökets matplats rymmer många och ligger fint placerad intill kökets fönster.

Balkong

På din nya balkong finns rum för både matplats och den bekväma vilstolen. Med hemtrevliga blommor och växtligheter skapar du en egen liten oas i sydvästläge med utsikt mot Slottsparken.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum har en rymlig klädkammare där allt från strumpor till festutstyrslar kan få sin plats. Lägenhetens vackra ekparkett skapar ett harmoniskt och lättmöblerat rum.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen är försedda med var sin hörngarderob och ger plats för säng och möbler för lek eller arbete.

Badrum och gästtoalett

I badrummet ger ljust kaklade väggar och klinkergolv ett stilrent rum för tvagning och tvätt. Tvätt- och torkmaskinerna är placerade under en smidig arbetsbänk och i rummet finns en duschhörna och gott om plats för krämer och plåster. På andra sidan hallen finns en gästtoalett med samma stilrena inredning.

Hemfakta

Bostad
9-1603
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
4
Storlek
94 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan