Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

9-1603, 4 Rum, 94 m²

Beskrivning

Gavelläge och utsikt mot Slottsparken

Avsluta löprundan med ett dopp i Mälaren, eller hitta en ny favoritplats i någon av parkerna när det är dags för picknick. Hemma väntar en ljus gavellägenhet med högt belägen balkong.

När du bor i Kristineberg har du flera parker och vattenmiljöer att välja på när du vill ha utomhustid i närheten. Träning, vila och lek kan flytta ut till naturen. Din nya kvarter ligger centralt innanför tullarna med en social innergård. I din välplanerade lägenhet ger balkongen en egen utemiljö och frisk luft även i lägenheten på sjätte våningen.

Entré

Här kliver du in i din nya lägenhet i en entré med klinkergolv. Här kan jackor och skor ordnas i prydliga rader. Garderoben och städskåpet ger uppskattad förvaring.

Vardagsrum och kök

Den sociala ytan för matlagning och umgänge har ett generöst ljusinsläpp från tre håll. Här kan du landa i den bekväma soffan innan det är dags för middagsbestyren. I ditt stilrent utformade kök lagas middagar och mellanmål på energieffektivt vis med dina nya vitvaror. Kökets matplats rymmer många och ligger fint placerad intill kökets fönster.

Balkong

På din nya balkong finns rum för både matplats och den bekväma vilstolen. Med hemtrevliga blommor och växtligheter skapar du en egen liten oas i sydvästläge med utsikt mot Slottsparken.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum har en rymlig klädkammare där allt från strumpor till festutstyrslar kan få sin plats. Lägenhetens vackra ekparkett skapar ett harmoniskt och lättmöblerat rum.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen är försedda med var sin hörngarderob och ger plats för säng och möbler för lek eller arbete.

Badrum och gästtoalett

I badrummet ger ljust kaklade väggar och klinkergolv ett stilrent rum för tvagning och tvätt. Tvätt- och torkmaskinerna är placerade under en smidig arbetsbänk och i rummet finns en duschhörna och gott om plats för krämer och plåster. På andra sidan hallen finns en gästtoalett med samma stilrena inredning.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan