Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1602, 2 Rum, 58 m²

3 planerade visningar

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Naturnära hem innanför tullarna

Efter en långpromenad runt Kungsholmen eller en tur på stan är det skönt att komma hem till din balkong på sjätte våningen i Kristineberg. Din nya lägenhet har en smart planlösning och bra förvaring.

Här bor du med ett öppet rum för umgänge och matlagning vid sidan av ett sovrum med en djup garderobsvägg som hjälper till med ordning och reda. Balkongen i sydvästläge ger frisk luft och ljusinsläpp. Utanför huset väntar den gemensamma innergården med gårdshus och odlingslådor som skapar mötesplatser för grannarna och ger ett hem som sträcker sig utanför lägenhetens väggar. På tio minuter når du centrala Stockholm med tunnelbanan.

Entré

I entrén får du dubbel förvaring med en skjutdörrsgarderob precis innanför dörren och ett städskåp i ett av hörnen. Här har du ett klinkergolv som sedan övergår i hemmets ekparkett.

Vardagsrum och kök

Köket i ena hörnet ger rummet en separat del för matlagning, samtidigt som de två öppningarna ger ett öppet rum där du enkelt kan prata med vännerna i soffan samtidigt som du plockar fram tilltugget. Efterarbetet tar din integrerade diskmaskin hand om på energieffektivt vis.

Balkong

Din balkong i sydväst når du från vardagsrummet. Här kan du skapa en egen liten utomhusmiljö med utomhusmöblemang och trivsam växlighet.

Sovrum

Den djupa och breda garderoben hjälper till med att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Skjutdörrarna gör att du slipper hantera skrymmande dörrar. Du ser ur över balkongen när du drar upp rullgardinen, och den lättmöblerade ytan ger plats åt den breda sängen.

Badrum

Här väntar din kombinerade tvätt- och torkmaskin på att hjälpa till när tvättkorgen är full. Bänken ovanför passar bra som arbetsyta och som hem för hemtrevliga prydligheter. Du har stilrent helkaklade väggar och en duschhörna.

Hemfakta

Bostad
9-1602
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Inflytt från
Februari 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan