Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1601, 3 Rum, 84 m²

Välplanerad lägenhet med friluftsliv runt hörnet

Rymlig trea med inflyttning från februari 2020. Här bor du med öppna och ytor och en generös balkong för umgänge. Visningar sker i lägenheter av annan storlek.

När du bor på Kungsholmen är Mälarens vatten aldrig långt borta när det är dags för ett svalkande dopp eller för en promenad eller löprunda med vacker utsikt. De många parkerna ger plats för vila, lek och nya picknickplatser. Du har en lummig innergård på hemmaplan och fem våningar upp väntar en smart planlösning och energieffektiva vitvaror som underlättar vardagens bestyr.

Entré

Från hemmets entré kliver du direkt in vardagsrummet där ljuset kommer ifrån balkongen och kökets fönster. I entrén finns plats för jackor och skor och du har en smidig garderob utan skrymmande dörrar.

Vardagsrum och kök

Ta med dig kvällsmackan till soffan, eller slå dig ner i läsfåtöljen med en väntande bok. I vardagsrummet finns plats för avkopplande och social möblering. Matplatsen finns i köket där du lagar veckans måltider på rymliga köksbänkar i stilrent utförande. Den energieffektiva ungen i ergonomisk höjd gör att du slipper böja dig och ta ut plåtarna, och på hällen värms stekpannan upp på nolltid.

Balkong

Din nya balkong når längst hela vardagsrummets och sovrummets kortsidor. Balkongens läge bjuder på gott om sol, och med ett gäng värmande filtar nära till hands kan du njuta av den friska luften på hemmaplan under stora delar av året.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum ger plats för kläderna att ordnas i prydliga rader i garderoben med skjutdörrar. Här finns även en del med linneskåpsinredning för lakanen. Rummet ger lättmöblerad plats för den stora sängen och dubbla sängbord på den ljusa ekparketten.

Sovrum 2

Hemmets lite mindre sovrum ligger på andra sidan om badrummet och ger en hemtrevlig plats åt sängen och mysiga lekhörnor och legovärldar.

Extrarum

Här har du ett litet extrarum invid köket till ditt förfogande. Rummet blir den självklara platsen för det lilla hemmakontoret, eller för den där riktigt rymliga klädkammaren.

Badrum

Ditt nya badrum är praktiskt placerat mellan de två sovrummen. Duschhörna, tvättmaskin, torktumlare och bra förvaring gör det här till rummet för både tvagning och tvätt. Stilrena helkaklade väggar och klinkergolv ger en harmonisk miljö.

Hemfakta

Bostad
9-1601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
3
Storlek
84 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan