Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

9-1601, 3 Rum, 84 m²

Beskrivning

Välplanerad lägenhet med friluftsliv runt hörnet

Rymlig trea med inflyttning från februari 2020. Här bor du med öppna och ytor och en generös balkong för umgänge. Visningar sker i lägenheter av annan storlek.

När du bor på Kungsholmen är Mälarens vatten aldrig långt borta när det är dags för ett svalkande dopp eller för en promenad eller löprunda med vacker utsikt. De många parkerna ger plats för vila, lek och nya picknickplatser. Du har en lummig innergård på hemmaplan och fem våningar upp väntar en smart planlösning och energieffektiva vitvaror som underlättar vardagens bestyr.

Entré

Från hemmets entré kliver du direkt in vardagsrummet där ljuset kommer ifrån balkongen och kökets fönster. I entrén finns plats för jackor och skor och du har en smidig garderob utan skrymmande dörrar.

Vardagsrum och kök

Ta med dig kvällsmackan till soffan, eller slå dig ner i läsfåtöljen med en väntande bok. I vardagsrummet finns plats för avkopplande och social möblering. Matplatsen finns i köket där du lagar veckans måltider på rymliga köksbänkar i stilrent utförande. Den energieffektiva ungen i ergonomisk höjd gör att du slipper böja dig och ta ut plåtarna, och på hällen värms stekpannan upp på nolltid.

Balkong

Din nya balkong når längst hela vardagsrummets och sovrummets kortsidor. Balkongens läge bjuder på gott om sol, och med ett gäng värmande filtar nära till hands kan du njuta av den friska luften på hemmaplan under stora delar av året.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum ger plats för kläderna att ordnas i prydliga rader i garderoben med skjutdörrar. Här finns även en del med linneskåpsinredning för lakanen. Rummet ger lättmöblerad plats för den stora sängen och dubbla sängbord på den ljusa ekparketten.

Sovrum 2

Hemmets lite mindre sovrum ligger på andra sidan om badrummet och ger en hemtrevlig plats åt sängen och mysiga lekhörnor och legovärldar.

Extrarum

Här har du ett litet extrarum invid köket till ditt förfogande. Rummet blir den självklara platsen för det lilla hemmakontoret, eller för den där riktigt rymliga klädkammaren.

Badrum

Ditt nya badrum är praktiskt placerat mellan de två sovrummen. Duschhörna, tvättmaskin, torktumlare och bra förvaring gör det här till rummet för både tvagning och tvätt. Stilrena helkaklade väggar och klinkergolv ger en harmonisk miljö.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan