Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1503, 4 Rum, 94 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Generös balkong på femte våningen

På femte våningen finns din nya lägenhet med fönster i tre väderstreck och en sydvästvänd balkong. Den välplanerade fyran ligger centralt innanför tullarna i ett område där parkerna ligger tätt.

Från din nya balkong kan du se ut över Slottsparken, och på behändigt promenadavstånd väntar Mälarens badplatser. Den omkringliggande naturen ger nya platser för träning, lek och vila. Hemma på innergården finns ett gårdshus och gemensamma odlingslådor som bidrar till ditt sociala kvarter. Fem våningar upp väntar ett hem med gott om ljusinsläpp och en vacker ekparkett.

Entré

Från trapphuset kliver du in på ett praktiskt klinkergolv i entrén där säsongens ytterkläder får sin plats. Garderoben får sällskap av städskåpet där dammsugaren och de andra städattiraljerna huserar.

Vardagsrum och kök

I köket får du in ljuset från två håll när du fixar och donar tack vare ditt gavelläge. Här lagas maten på energieffektivt vis och du har gott om bänkyta där flera kockar kan hjälpas åt samtidigt. Kylen och frysen i fullhöjd håller ordning på råvaror och middagsrester. Ditt öppna och ljusa vardagsrum ger en lättmöblerad yta att inreda för middag och mys.

Balkong

På din balkong finns plats för utomhusmöblemanget och de hemtrevliga växtligheterna. Med en balkong som en utomhusförlängning av vardagsrummet har du en bekväm närhet till frisk luft och läget ger fina solstunder.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum har en egen klädkammare där bestyren med att hålla ordning på kläder och pryttlar underlättas. Rummets yta ger plats åt läsfåtöljen i hörnet vid sidan av en bred säng och sängbord.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger på var sin sida av lägenheten med fönster åt olika håll. Båda är försedda med en hörngarderob, och den ljusa utformningen ger flexibla och lättmöblerade rum.

Badrum och gästtoalett

När tvättkorgen är full finns tvättmaskinen och torktumlaren redo i badrummet. Här blir lakan och kläder rena och torra på energieffektivt vis. Det stilrent utformade badrummet har bra förvaring och en smidig hörndusch. Gästtoaletten delar badrummets utformning med ljust kaklade väggar och klinkergolv.

Hemfakta

Bostad
9-1503
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
94 m²
Inflytt från
Februari 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan