Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

9-1503, 4 Rum, 94 m²

Beskrivning

Generös balkong på femte våningen

På femte våningen finns din nya lägenhet med fönster i tre väderstreck och en sydvästvänd balkong. Den välplanerade fyran ligger centralt innanför tullarna i ett område där parkerna ligger tätt.

Från din nya balkong kan du se ut över Slottsparken, och på behändigt promenadavstånd väntar Mälarens badplatser. Den omkringliggande naturen ger nya platser för träning, lek och vila. Hemma på innergården finns ett gårdshus och gemensamma odlingslådor som bidrar till ditt sociala kvarter. Fem våningar upp väntar ett hem med gott om ljusinsläpp och en vacker ekparkett.

Entré

Från trapphuset kliver du in på ett praktiskt klinkergolv i entrén där säsongens ytterkläder får sin plats. Garderoben får sällskap av städskåpet där dammsugaren och de andra städattiraljerna huserar.

Vardagsrum och kök

I köket får du in ljuset från två håll när du fixar och donar tack vare ditt gavelläge. Här lagas maten på energieffektivt vis och du har gott om bänkyta där flera kockar kan hjälpas åt samtidigt. Kylen och frysen i fullhöjd håller ordning på råvaror och middagsrester. Ditt öppna och ljusa vardagsrum ger en lättmöblerad yta att inreda för middag och mys.

Balkong

På din balkong finns plats för utomhusmöblemanget och de hemtrevliga växtligheterna. Med en balkong som en utomhusförlängning av vardagsrummet har du en bekväm närhet till frisk luft och läget ger fina solstunder.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum har en egen klädkammare där bestyren med att hålla ordning på kläder och pryttlar underlättas. Rummets yta ger plats åt läsfåtöljen i hörnet vid sidan av en bred säng och sängbord.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger på var sin sida av lägenheten med fönster åt olika håll. Båda är försedda med en hörngarderob, och den ljusa utformningen ger flexibla och lättmöblerade rum.

Badrum och gästtoalett

När tvättkorgen är full finns tvättmaskinen och torktumlaren redo i badrummet. Här blir lakan och kläder rena och torra på energieffektivt vis. Det stilrent utformade badrummet har bra förvaring och en smidig hörndusch. Gästtoaletten delar badrummets utformning med ljust kaklade väggar och klinkergolv.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan