Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1502, 2 Rum, 58 m²

Med balkong i sydväst och lummig innergård

Din nya tvåa når utanför hemmets väggar och erbjuder gott om utomhusmiljöer på hemmaplan. Utanför dörren har du den gemensamma innergården innan Kristinebergs natur tar vid.

Här bor du innanför tullarna i ett centralt område, samtidigt som naturen finns utanför dörren. Mälarens vatten och de många parkerna ger platser för träning och vila. Hemma har du en egen balkong att njuta av i lugn och ro. Innergårdens gårdshus och odlingslådor blir en självklar mötesplats för grannarna i ditt kvarter. När du ska åka in till centrala Stockholm tar det tio minuter med tunnelbanan.

Entré

Entrén knyter ihop rummen i din lägenhet med dörrar åt båda håll, och en öppen gång in till vardagsrummet. Här hänger du in ytterkläderna i den smidiga skjutdörrsgarderoben till vänster, och städprylarna får plats i städskåpet.

Vardagsrum och kök

Ditt kök är smart placerat i ett hörn med öppning åt båda två håll. Kökets inredning är stilren och hållbar och dina nya vitvaror gör jobbet med låg energiåtgång. Här dukar du upp till middagen vid matplatsen eller tar med dig tallriken till den bekväma soffan. Under fina sommardagar blir balkongen det självklara valen för både måltider och vila. Efter maten sköter den snyggt integrerade diskmaskinen middagsdisken.

Balkong

Din balkong når du från vardagsrummet och här har du en skön yta i sydvästläge att njuta av. Förutom utemöbler får också trivsamma växtligheter plats här. För mer utrymme för de gröna fingrarna kan du ansluta till odlingslådorna på innergården.

Sovrum

Sovrummet ger en generös yta för vila och återhämtning. Den breda sängen och dubbla sängbord får plats utan problem. I garderoben längst med den ena väggen finns rum för lakan, kläder och pryttlar.

Badrum

I ditt nya badrum finns en kombinerad tvätt- och torkmaskin, arbetsbänk och förvaring när det är dags för tvättdag. Här finns en ytsmart hörndusch, och i lådor och skåp finns plats för tandborstar, tvättmedel och hårprodukter.

Hemfakta

Bostad
9-1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
2
Storlek
58 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan