Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

9-1502, 2 Rum, 58 m²

Beskrivning

Med balkong i sydväst och lummig innergård

Din nya tvåa når utanför hemmets väggar och erbjuder gott om utomhusmiljöer på hemmaplan. Utanför dörren har du den gemensamma innergården innan Kristinebergs natur tar vid.

Här bor du innanför tullarna i ett centralt område, samtidigt som naturen finns utanför dörren. Mälarens vatten och de många parkerna ger platser för träning och vila. Hemma har du en egen balkong att njuta av i lugn och ro. Innergårdens gårdshus och odlingslådor blir en självklar mötesplats för grannarna i ditt kvarter. När du ska åka in till centrala Stockholm tar det tio minuter med tunnelbanan.

Entré

Entrén knyter ihop rummen i din lägenhet med dörrar åt båda håll, och en öppen gång in till vardagsrummet. Här hänger du in ytterkläderna i den smidiga skjutdörrsgarderoben till vänster, och städprylarna får plats i städskåpet.

Vardagsrum och kök

Ditt kök är smart placerat i ett hörn med öppning åt båda två håll. Kökets inredning är stilren och hållbar och dina nya vitvaror gör jobbet med låg energiåtgång. Här dukar du upp till middagen vid matplatsen eller tar med dig tallriken till den bekväma soffan. Under fina sommardagar blir balkongen det självklara valen för både måltider och vila. Efter maten sköter den snyggt integrerade diskmaskinen middagsdisken.

Balkong

Din balkong når du från vardagsrummet och här har du en skön yta i sydvästläge att njuta av. Förutom utemöbler får också trivsamma växtligheter plats här. För mer utrymme för de gröna fingrarna kan du ansluta till odlingslådorna på innergården.

Sovrum

Sovrummet ger en generös yta för vila och återhämtning. Den breda sängen och dubbla sängbord får plats utan problem. I garderoben längst med den ena väggen finns rum för lakan, kläder och pryttlar.

Badrum

I ditt nya badrum finns en kombinerad tvätt- och torkmaskin, arbetsbänk och förvaring när det är dags för tvättdag. Här finns en ytsmart hörndusch, och i lådor och skåp finns plats för tandborstar, tvättmedel och hårprodukter.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan