Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

9-1403, 4 Rum, 94 m²

Beskrivning

Genomgående lägenhet med gavelläge

Välkommen till din ljusa fyra i Kristineberg där naturen finns precis utanför dörren. För eftermiddagens aktivitet finns allt från flertalet badplatser till en skatepark i närheten.

Här får du in ljuset från tre håll i hemmets yta för umgänge och matlagning, och du har en stor balkong i sydväst. Din nya lägenhet klarar Svanenmärkningens tuffa krav, och vardagens bestyr underlättas med dina energieffektiva vitvaror. Balkongen i sydvästläge har plats för bekväma utomhusmöbler och hemtrevliga växter. Utanför dörren väntar det urbana livet på västra Kungsholmen där naturen aldrig är långt bort.

Entré

I entrén finns det plats för ytterkläder, väskor och paraplyer. Här finns även städskåpet där städattiraljerna vilar mellan städdagarna.

Vardagsrum och kök

Ditt nya kök med plats för matbord är stället där frukostar i hast och ambitiösa bjudmiddagar ordnas. Oavsett ambitionsnivå lagar du maten med minsta möjliga energiåtgång med de nya vitvarorna. Köket går ihop med vardagsrummet där en till matplats, en bekväm soffa och läsfåtöljen skapar sällskapliga ytor.

Balkong

Balkongen ligger i anslutning till vardagsrummet och här kan du sträcka ut dig i solen eller påta i din lilla kryddodling. Här kan du se ut över Slottsparken och innergården när du dukar upp middagen utomhus.

Sovrum 1

I hemmets största sovrum ryms en bred säng och dubbla sängbord där tidningar och böcker kan ligga och väntar på att bli lästa. Klädkammaren ger plats åt kläder och lakan och hjälper till med att skapa ett harmoniskt sovrum.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen vetter åt var sitt håll och har en lättmöblerad yta med en hörngarderob. Här kan en säng, förvaringsmöbler och lekhörnor rymmas på ekparketten.

Badrum och gästtoalett

Med ett badrum och en gästtoalett med minskas risken att det blir kö när många ska iväg på samma gång. Båda rummen är stilrent inredda och ger gott om plats för tandborstar, krämer och tvättmedel. I badrummet är tvätt- och torkmaskiner smidigt placerade under en användbar arbetsbänk, och här finns en praktisk hörndusch.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan