Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1403, 4 Rum, 94 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Genomgående lägenhet med gavelläge

Välkommen till din ljusa fyra i Kristineberg där naturen finns precis utanför dörren. För eftermiddagens aktivitet finns allt från flertalet badplatser till en skatepark i närheten.

Här får du in ljuset från tre håll i hemmets yta för umgänge och matlagning, och du har en stor balkong i sydväst. Din nya lägenhet klarar Svanenmärkningens tuffa krav, och vardagens bestyr underlättas med dina energieffektiva vitvaror. Balkongen i sydvästläge har plats för bekväma utomhusmöbler och hemtrevliga växter. Utanför dörren väntar det urbana livet på västra Kungsholmen där naturen aldrig är långt bort.

Entré

I entrén finns det plats för ytterkläder, väskor och paraplyer. Här finns även städskåpet där städattiraljerna vilar mellan städdagarna.

Vardagsrum och kök

Ditt nya kök med plats för matbord är stället där frukostar i hast och ambitiösa bjudmiddagar ordnas. Oavsett ambitionsnivå lagar du maten med minsta möjliga energiåtgång med de nya vitvarorna. Köket går ihop med vardagsrummet där en till matplats, en bekväm soffa och läsfåtöljen skapar sällskapliga ytor.

Balkong

Balkongen ligger i anslutning till vardagsrummet och här kan du sträcka ut dig i solen eller påta i din lilla kryddodling. Här kan du se ut över Slottsparken och innergården när du dukar upp middagen utomhus.

Sovrum 1

I hemmets största sovrum ryms en bred säng och dubbla sängbord där tidningar och böcker kan ligga och väntar på att bli lästa. Klädkammaren ger plats åt kläder och lakan och hjälper till med att skapa ett harmoniskt sovrum.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen vetter åt var sitt håll och har en lättmöblerad yta med en hörngarderob. Här kan en säng, förvaringsmöbler och lekhörnor rymmas på ekparketten.

Badrum och gästtoalett

Med ett badrum och en gästtoalett med minskas risken att det blir kö när många ska iväg på samma gång. Båda rummen är stilrent inredda och ger gott om plats för tandborstar, krämer och tvättmedel. I badrummet är tvätt- och torkmaskiner smidigt placerade under en användbar arbetsbänk, och här finns en praktisk hörndusch.

Hemfakta

Bostad
9-1403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
4
Storlek
94 m²
Inflytt från
Februari 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan