Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1402, 2 Rum, 58 m²

3 planerade visningar

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Välplanerat hem i urban och naturnära miljö

Från ditt sovrum ser du ut på balkongen där de gröna växterna skapar en egen oas. Nere på innergården finns ett gårdshus, trevliga sittplatser och odlingslådor som bidrar till ett levande kvarter.

I Kristineberg bor du i en stadsdel där den omkringliggande naturen möter de lokala restaurangerna och kaféerna. Du har Mälarens klippor på behändigt avstånd, och den planerade vinbaren i grannhuset blir en närliggande favorit. Hemma i din Svanenmärkta lägenhet har du ett öppet rum för matlagning och umgänge där maten ordnas på energieffektivt vis med toppmoderna vitvaror. Intill väntar det rymliga sovrummet vid dagens slut.

Entré

I din nya entré får ytterkläder och väskor plats i den smidiga skjutdörrsgarderoben innanför dörren. Även städskåpet bidrar till förvaringen.

Vardagsrum och kök

Rummet för matlagning och umgänge har gott om ljusinsläpp. Här kan du ordna ambitiösa middagar och ta det lugnt på soffan. När du donar i köket har du gott om plats på köksbänken, och disken hjälper den snyggt integrerade diskmaskinen till med, med låg energiåtgång.

Balkong

Din balkong gör att den friska luften alltid finns nära till hands, oavsett om det gäller en vilsam stund i en bekväm stol eller vädring av kläder. Med en egen liten kryddodling kan du ta in färska örter till kvällens middag.

Sovrum

Ditt sovrum har en rymlig garderob med smarta skjutdörrar. Här får du hjälp att hålla ordning på allt från träningsbyxor till festkläder. Rummet har plats för en dubbelsäng där det är skönt att landa framåt kvällen.

Badrum

Här blir tvätten både ren och torr i den kombinerade tvätt- och torkmaskinen i hörnet. På bänkytan ovanpå kan du vika och sortera i ergonomisk arbetshöjd. Helkaklade väggarna och klinkergolv ger dig ett stilrent och lättskött badrum, och du har en ytsmart hörndusch.

Hemfakta

Bostad
9-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
58 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan