Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerat hem i urban och naturnära miljö

Från ditt sovrum ser du ut på balkongen där de gröna växterna skapar en egen oas. Nere på innergården finns ett gårdshus, trevliga sittplatser och odlingslådor som bidrar till ett levande kvarter.

I Kristineberg bor du i en stadsdel där den omkringliggande naturen möter de lokala restaurangerna och kaféerna. Du har Mälarens klippor på behändigt avstånd, och den planerade vinbaren i grannhuset blir en närliggande favorit. Hemma i din Svanenmärkta lägenhet har du ett öppet rum för matlagning och umgänge där maten ordnas på energieffektivt vis med toppmoderna vitvaror. Intill väntar det rymliga sovrummet vid dagens slut.

Entré

I din nya entré får ytterkläder och väskor plats i den smidiga skjutdörrsgarderoben innanför dörren. Även städskåpet bidrar till förvaringen.

Vardagsrum och kök

Rummet för matlagning och umgänge har gott om ljusinsläpp. Här kan du ordna ambitiösa middagar och ta det lugnt på soffan. När du donar i köket har du gott om plats på köksbänken, och disken hjälper den snyggt integrerade diskmaskinen till med, med låg energiåtgång.

Balkong

Din balkong gör att den friska luften alltid finns nära till hands, oavsett om det gäller en vilsam stund i en bekväm stol eller vädring av kläder. Med en egen liten kryddodling kan du ta in färska örter till kvällens middag.

Sovrum

Ditt sovrum har en rymlig garderob med smarta skjutdörrar. Här får du hjälp att hålla ordning på allt från träningsbyxor till festkläder. Rummet har plats för en dubbelsäng där det är skönt att landa framåt kvällen.

Badrum

Här blir tvätten både ren och torr i den kombinerade tvätt- och torkmaskinen i hörnet. På bänkytan ovanpå kan du vika och sortera i ergonomisk arbetshöjd. Helkaklade väggarna och klinkergolv ger dig ett stilrent och lättskött badrum, och du har en ytsmart hörndusch.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan