Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hem med sydvästbalkong och nära till klippbad

Vardagsrummet förlängs med balkongen i skönt sydvästläge som blir din självklara plats för sommarstunder hemma. Utanför dörren fyra trappor ner väntar Kristinebergs citynära natur.

När du bor på vattennära Kungsholmen är ett dopp aldrig långt bort under sommaren, och på vintern kan långfärdsskridskor bli helgens aktivitet. I din nya stadsdel har du mycket att välja på, oavsett om det gäller att hitta ett nytt favoritkafé eller att ordna en picknick i någon av de många parkerna. Hemma finns en rymlig balkong, stilrena materialval och två sovrum i din Svanenmärkta lägenhet.

Entré

I din nya trea finns plats för jackor och kepsar i skjutdörrsgarderoben till vänster, och till höger finns plats för en bänk eller en tamburmajor där du kan hänga kappor och paraplyer.

Vardagsrum och kök

I det stilrena och luftiga köket kan den matlagningsglada få utlopp för sin skaparlust. Med en kyl och en frys i fullhöjd behöver inte råvaror och rester trängas, och bänkytorna rymmer många kockar. Här kan middagen dukas upp i gemytlig närhet till grytor och karotter för en portion till, och efter maten kan kvällen fortsätta i vardagsrummets sällskapliga möblemang.

Balkong

Balkongen ger en rymlig utomhusmiljö på hemmaplan. Slappa i en bekväm vilstol, eller duka upp till middag bland dina kryddodlingar. Ska du bjuda in till större kalas kan du flytta middagen till det mysiga gårdshuset som blir som ett andra vardagsrum.

Sovrum 1

I det större sovrummet finns smart förvaring längst ena väggen, och skjutdörrarna gör att du slipper skrymmande dörrar. Här får du plats med en stor säng och två sängbord där frukosten kan husera under lediga morgnar.

Sovrum 2

Det andra sovrummet har plats för säng och förvaringsmöbler. Hemmets ekparkett sträcker sig in i alla dina rum och ger en bra grund för olika möblemang.

Extrarum

Bredvid köket finns ett extrarum som gör sig bra som arbetsrum eller som en riktigt stor klädkammare.

Badrum

Här finns tvätt- och torkmaskin smart placerade under en bänk i ergonomisk arbetshöjd. I badrummet finns bra förvaring i lådor och skåp, och de helkaklade väggarna och klinkergolvet är stilrena och lättskötta.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan