Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1401, 3 Rum, 84 m²

Hem med sydvästbalkong och nära till klippbad

Vardagsrummet förlängs med balkongen i skönt sydvästläge som blir din självklara plats för sommarstunder hemma. Utanför dörren fyra trappor ner väntar Kristinebergs citynära natur.

När du bor på vattennära Kungsholmen är ett dopp aldrig långt bort under sommaren, och på vintern kan långfärdsskridskor bli helgens aktivitet. I din nya stadsdel har du mycket att välja på, oavsett om det gäller att hitta ett nytt favoritkafé eller att ordna en picknick i någon av de många parkerna. Hemma finns en rymlig balkong, stilrena materialval och två sovrum i din Svanenmärkta lägenhet.

Entré

I din nya trea finns plats för jackor och kepsar i skjutdörrsgarderoben till vänster, och till höger finns plats för en bänk eller en tamburmajor där du kan hänga kappor och paraplyer.

Vardagsrum och kök

I det stilrena och luftiga köket kan den matlagningsglada få utlopp för sin skaparlust. Med en kyl och en frys i fullhöjd behöver inte råvaror och rester trängas, och bänkytorna rymmer många kockar. Här kan middagen dukas upp i gemytlig närhet till grytor och karotter för en portion till, och efter maten kan kvällen fortsätta i vardagsrummets sällskapliga möblemang.

Balkong

Balkongen ger en rymlig utomhusmiljö på hemmaplan. Slappa i en bekväm vilstol, eller duka upp till middag bland dina kryddodlingar. Ska du bjuda in till större kalas kan du flytta middagen till det mysiga gårdshuset som blir som ett andra vardagsrum.

Sovrum 1

I det större sovrummet finns smart förvaring längst ena väggen, och skjutdörrarna gör att du slipper skrymmande dörrar. Här får du plats med en stor säng och två sängbord där frukosten kan husera under lediga morgnar.

Sovrum 2

Det andra sovrummet har plats för säng och förvaringsmöbler. Hemmets ekparkett sträcker sig in i alla dina rum och ger en bra grund för olika möblemang.

Extrarum

Bredvid köket finns ett extrarum som gör sig bra som arbetsrum eller som en riktigt stor klädkammare.

Badrum

Här finns tvätt- och torkmaskin smart placerade under en bänk i ergonomisk arbetshöjd. I badrummet finns bra förvaring i lådor och skåp, och de helkaklade väggarna och klinkergolvet är stilrena och lättskötta.

Hemfakta

Bostad
9-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
84 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan