Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Utsikt mot parken i citynära Kristineberg

I ditt nya hem strömmar ljuset in från tre håll. Du har sociala ytor att umgås på och tre sovrum för lugn och ro. Från balkongen ser du Slottsparken och utanför dörren väntar Kristinebergs natur.

Duka upp sommarmiddagen på familjens balkong i sydvästläge, eller packa ner maten i picknickkorgen och gå till någon av favoritparkerna, där maten följs av en spännande fotbollsmatch. Kristinebergs läge bjuder in till ett aktivt liv där både naturen och det urbana får ta plats. Hemma i den välplanerade fyran hjälper energieffektiva vitvaror till med vardagsbestyren.

Entré

I entrén finns plats för hatthylla och skoställ där ytterkläder för alla väder kan vänta på rad. Här finns också en garderob för mer förvaring och städskåpet för städdagen.

Vardagsrum och kök

Här lagas vardagliga och festliga måltider med energieffektiva vitvaror. Gott om bänkyta och förvaring i stilren design hjälper också till. I köket finns plats för ett stort matbord, och även i vardagsrummet finns rum för sällskaplig möblering. Det öppna rummet har fönster åt tre håll och dörr till balkongen.

Balkong

Balkongen blir en utomhusförlängning av vardagsrummet och ger mer plats för umgänge. Här ryms vilsamma möbler och matplats, vid sidan av hemtrevliga växtligheter. Åt höger blickar du ut över Slottsparken när du påtar i din lilla köksträdgård.

Sovrum 1

Det största sovrummet ligger till höger om entrén och har en egen klädkammare där kläder och lakan kan ha sin plats. Den vackra ekparketten når in i alla sovrum och skapar en lättmöblerad yta där den breda sängen får plats utan problem.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen har var sin hörngarderob och plats för säng och annan möblering. Den ena ligger vägg i vägg med det stora sovrummet och det andra är placerat invid balkongen.

Badrum och gästtoalett

Badrummet med tvättmöjligheter och dusch kompletteras av gästtoaletten som hjälper till att minimera risken för köbildning. Båda rummen har stilren och lättskött inredning. Tvätt- och torkmaskinerna är smidigt placerade under en arbetsbänk, och badrummet har bra förvaring för tvättmedel, tandborstar och plåster i lådor och skåp.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan