Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1303, 4 Rum, 94 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Utsikt mot parken i citynära Kristineberg

I ditt nya hem strömmar ljuset in från tre håll. Du har sociala ytor att umgås på och tre sovrum för lugn och ro. Från balkongen ser du Slottsparken och utanför dörren väntar Kristinebergs natur.

Duka upp sommarmiddagen på familjens balkong i sydvästläge, eller packa ner maten i picknickkorgen och gå till någon av favoritparkerna, där maten följs av en spännande fotbollsmatch. Kristinebergs läge bjuder in till ett aktivt liv där både naturen och det urbana får ta plats. Hemma i den välplanerade fyran hjälper energieffektiva vitvaror till med vardagsbestyren.

Entré

I entrén finns plats för hatthylla och skoställ där ytterkläder för alla väder kan vänta på rad. Här finns också en garderob för mer förvaring och städskåpet för städdagen.

Vardagsrum och kök

Här lagas vardagliga och festliga måltider med energieffektiva vitvaror. Gott om bänkyta och förvaring i stilren design hjälper också till. I köket finns plats för ett stort matbord, och även i vardagsrummet finns rum för sällskaplig möblering. Det öppna rummet har fönster åt tre håll och dörr till balkongen.

Balkong

Balkongen blir en utomhusförlängning av vardagsrummet och ger mer plats för umgänge. Här ryms vilsamma möbler och matplats, vid sidan av hemtrevliga växtligheter. Åt höger blickar du ut över Slottsparken när du påtar i din lilla köksträdgård.

Sovrum 1

Det största sovrummet ligger till höger om entrén och har en egen klädkammare där kläder och lakan kan ha sin plats. Den vackra ekparketten når in i alla sovrum och skapar en lättmöblerad yta där den breda sängen får plats utan problem.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen har var sin hörngarderob och plats för säng och annan möblering. Den ena ligger vägg i vägg med det stora sovrummet och det andra är placerat invid balkongen.

Badrum och gästtoalett

Badrummet med tvättmöjligheter och dusch kompletteras av gästtoaletten som hjälper till att minimera risken för köbildning. Båda rummen har stilren och lättskött inredning. Tvätt- och torkmaskinerna är smidigt placerade under en arbetsbänk, och badrummet har bra förvaring för tvättmedel, tandborstar och plåster i lådor och skåp.

Hemfakta

Bostad
9-1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
94 m²
Inflytt från
Februari 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan