Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

9-1302, 2 Rum, 58 m²

Beskrivning

Smart planerad tvåa i socialt kvarter

I Kristineberg träffat du grannar och nya vänner vid gårdens odlingslådor och på den planerade vinbaren i grannhuset. Hemma har du 48 välplanerade kvadratmeter och en egen balkong att njuta av.

Ditt nya kvarter ger en självklar närhet till stadens urbana liv, samtidigt som naturen hela tiden är närvarande. De många grönområdena och Mälarens promenadstråk och badplatser ger naturupplevelser runt hörnet. I din Svanenmärkta tvåa har du energieffektiva vitvaror och gott om förvaring. Lägenhetens garderober kompletteras av ett förråd i källaren. Med en egen balkong har du en utemiljö på hemmaplan.

Entré

I din nya entré möts du av ett lättskött klinkergolv och en skjutdörrsgarderob för jackor och väskor. Städattiraljerna har sin plats i städskåpet i hörnet, där en och annan picknickfilt också får husera.

Vardagsrum och kök

Veckans måltider ordnar du i ett kök med gott om bänkytor, energisnåla vitvaror och mycket förvaring – allt i stilren design. I vardagsrummet väntar middagar och sofftid i det lättmöblerade rummet där lägenhetens ekparkett breder ut sig.

Balkong

Under de varmare månaderna smakar både frukosten och middagen extra gott på den egna balkongen. Här har du plats för en egen liten kryddodling och vacker växtlighet. Du har sydvästläge och kan spana ut mot Slottsparken och in mot gården.

Sovrum

Från entrén har du ditt sovrum till vänster och här får du plats med den breda sängen och dubbla sängbord utan att det känns trångt. Den generösa garderoben ger plats åt allt från strumpor till lakan.

Badrum

Ditt helkaklade badrum är utrustat med en kombinerad tvätt- och torkmaskin som gör jobbet när tvättkorgen börjar bli full. På den ovanliggande arbetsbänken kan du vika och sortera i ergonomisk höjd, och här kan du även ställa ett par ljus och den tåliga växten. Duschen är placerad i ena hörnet.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan