Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1302, 2 Rum, 58 m²

Smart planerad tvåa i socialt kvarter

I Kristineberg träffat du grannar och nya vänner vid gårdens odlingslådor och på den planerade vinbaren i grannhuset. Hemma har du 48 välplanerade kvadratmeter och en egen balkong att njuta av.

Ditt nya kvarter ger en självklar närhet till stadens urbana liv, samtidigt som naturen hela tiden är närvarande. De många grönområdena och Mälarens promenadstråk och badplatser ger naturupplevelser runt hörnet. I din Svanenmärkta tvåa har du energieffektiva vitvaror och gott om förvaring. Lägenhetens garderober kompletteras av ett förråd i källaren. Med en egen balkong har du en utemiljö på hemmaplan.

Entré

I din nya entré möts du av ett lättskött klinkergolv och en skjutdörrsgarderob för jackor och väskor. Städattiraljerna har sin plats i städskåpet i hörnet, där en och annan picknickfilt också får husera.

Vardagsrum och kök

Veckans måltider ordnar du i ett kök med gott om bänkytor, energisnåla vitvaror och mycket förvaring – allt i stilren design. I vardagsrummet väntar middagar och sofftid i det lättmöblerade rummet där lägenhetens ekparkett breder ut sig.

Balkong

Under de varmare månaderna smakar både frukosten och middagen extra gott på den egna balkongen. Här har du plats för en egen liten kryddodling och vacker växtlighet. Du har sydvästläge och kan spana ut mot Slottsparken och in mot gården.

Sovrum

Från entrén har du ditt sovrum till vänster och här får du plats med den breda sängen och dubbla sängbord utan att det känns trångt. Den generösa garderoben ger plats åt allt från strumpor till lakan.

Badrum

Ditt helkaklade badrum är utrustat med en kombinerad tvätt- och torkmaskin som gör jobbet när tvättkorgen börjar bli full. På den ovanliggande arbetsbänken kan du vika och sortera i ergonomisk höjd, och här kan du även ställa ett par ljus och den tåliga växten. Duschen är placerad i ena hörnet.

Hemfakta

Bostad
9-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
2
Storlek
58 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan