Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymligt hem med gavelläge

Med fönster i tre väderstreck och en rymlig balkong i sydväst har du en ljus fyra att längta hem till. Här bor du centralt innanför tullarna i ett område med mycket natur för vila, träning och lek.

Välkommen till ditt nya hem i vattennära Kristineberg. Här bor du med närhet till Mälarens klippbad och flera grönområden, samtidigt som centrala Stockholm bara är tio minuter bort. I ditt nya kvarter möts granarna på innergårdens gemensamma ytor och på den planerade kvarterskrogen. Hemma har du smarta lösningar och stilrena materialval i Svanenmärkt utformning.

Entré

Här kliver du in i en luftig entré med klinkergolv. Du har gott om plats för jackor och skor, och några steg in väntar en garderob och städskåpet där dammsugaren vilar mellan städningarna.

Vardagsrum och kök

I familjens nya kök får ett stort matbord plats, och här kan du fixa med middagen samtidigt som du hjälper till med läxor och lyssnar på berättelser. Det stilrent utformande köket är utrustat med energieffektiva vitvaror. I vardagsrummet väntar plats för umgänge med yta både för soffgruppen och en till matplats.

Balkong

Balkongen med dörr från vardagsrummet blir en uppskattad förlängning av den sociala ytan under sommartid. Här trivs kryddplantorna och vackra blommor, vid sidan av de sköna utomhusmöblerna. Från ditt sköna sydvästläge kan du spana ut mot Slottsparken till höger.

Sovrum 1

Familjens största sovrum har plats för en dubbelsäng och två sängbord. I hörnet kan du ställa den bekväma fåtöljen, och i klädkammaren finns plats för säsongens kläder.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger med fönster åt var sitt håll och passar bra som barnrum. Båda rummen har plats för en säng och är försedda med en praktisk hörngarderob för kläder och pryttlar.

Badrum och gästtoalett

Badrummet och gästtoaletten delar samma stilrena utformning med ljust kakel på väggar och klinker på golvet. I badrummet finns familjens dusch, bra förvaring, tvättmaskin och torktumlare. Bänken ovanför maskinerna hjälper till så att strumpor och tröjor kan sorteras i ergonomisk höjd.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan