Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

9-1202, 2 Rum, 58 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Välplanerad lägenhet innanför tullarna

När du tar tunnelbanan från T-centralen når du ditt hem i Kristineberg på tio minuter. Här ligger parkerna tätt och du har friluftsliv runt hörnet samtidigt som du bor i ett aktivt och urbant område.

Slå ditt golfrekord på Golfbaren i Slottsparken, eller snöra på dig långfärdsskridskorna på vintern och ge dig ut på Mälaren. I Kristineberg ger omgivningarna mycket att välja på, och hemma har du en välplanerad tvåa att njuta av. Det öppna och sociala rummet kompletteras med ett rymligt sovrum med generös förvaring. Din lägenhet klarar Svanenmärkningens hårda krav och du bor i ett hållbart hem.

Entré

Din nya entré har en skjutdörrsgarderob och ett städskåp som ger dig plats åt jackor och städattiraljer. Klinkergolvet övergår i lägenhetens ekparkett när entrén tar slut.

Vardagsrum och kök

Ditt kök är placerat i rummets ena hörn och öppnas upp mot vardagsrummet åt två håll. Här ordnas veckans matlådor och imponerande bullbak med gott om bänkytor och energieffektiva vitvaror som hjälp. Vardagsrummet har rum för matbord och soffgrupp och är platsen för umgänge och lata stunder.

Balkong

Med gott om gröna växter och bekväma möbler har du här en egen oas att längta hem till. Du når din balkong i sydvästläge från vardagsrummet.

Sovrum

I den stora skjutdörrsgarderoben får du hjälp att hålla ordning på pryttlar och kläder. Ytterligare förvaring har du i ditt förråd i källaren. I ditt sovrum finns plats för rogivande inredning och den breda sängen.

Badrum

Med en smart kombimaskin kan tvätten vara både ren och torr när du kommer hem. Ditt helkaklade badrum har en stilren och lättskött design och du har en hörndusch längst in i rummet.

Hemfakta

Bostad
9-1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
58 m²
Månadsavgift
3 317 kr
Pris per m²
71 466 kr
Pris
4 145 000 kr
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan