Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad lägenhet innanför tullarna

Utanför ditt hem i Kristineberg ligger parkerna tätt och du har friluftsliv runt hörnet samtidigt som du bor i ett aktivt och urbant område. Inflyttningsklart från februari 2020.

Slå ditt golfrekord på Golfbaren i Slottsparken, eller snöra på dig långfärdsskridskorna på vintern och ge dig ut på Mälaren. I Kristineberg ger omgivningarna mycket att välja på, och hemma har du en välplanerad tvåa att njuta av. Det öppna och sociala rummet kompletteras med ett rymligt sovrum med generös förvaring. Din lägenhet klarar Svanenmärkningens hårda krav och du bor i ett hållbart hem.

Entré

Din nya entré har en skjutdörrsgarderob och ett städskåp som ger dig plats åt jackor och städattiraljer. Klinkergolvet övergår i lägenhetens ekparkett när entrén tar slut.

Vardagsrum och kök

Ditt kök är placerat i rummets ena hörn och öppnas upp mot vardagsrummet åt två håll. Här ordnas veckans matlådor och imponerande bullbak med gott om bänkytor och energieffektiva vitvaror som hjälp. Vardagsrummet har rum för matbord och soffgrupp och är platsen för umgänge och lata stunder.

Balkong

Med gott om gröna växter och bekväma möbler har du här en egen oas att längta hem till. Du når din balkong i sydvästläge från vardagsrummet.

Sovrum

I den stora skjutdörrsgarderoben får du hjälp att hålla ordning på pryttlar och kläder. Ytterligare förvaring har du i ditt förråd i källaren. I ditt sovrum finns plats för rogivande inredning och den breda sängen.

Badrum

Med en smart kombimaskin kan tvätten vara både ren och torr när du kommer hem. Ditt helkaklade badrum har en stilren och lättskött design och du har en hörndusch längst in i rummet.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan