Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

9-1201, 3 Rum, 84 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Genomgående lägenhet nära Mälarens klippor

Din nya trea har den lummiga Slottsparken som granne där du kan koppla av under ett träd. Önskas mer fart och fläkt finns Uggleparkens klätterställningar och Krilles skatepark på behändigt avstånd.

I Kristineberg bor du i ett område där de många parkerna och Mälarens klippbad och stränder skapar ett naturrikt område innanför tullarna. På Kungsholmen är det urbana aldrig långt bort med ett brett utbud av restauranger och butiker. Hemma har du en välplanerad lägenhet med sociala och öppna ytor och egna rum att dra sig undan till.

Entré

I din välkomnande entré har du plats för ytterkläder och väskor i skjutdörrsgarderoben till vänster. Till höger kan du ställa bänken där det är skönt att sitta och snöra av sig skorna.

Vardagsrum och kök

Köket och vardagsrummet möts i ett ljust rum med fönster åt två håll. När matlagning står på schemat erbjuder kökets yta och bänkar plats för flera kockar. Här äter ni veckans måltider i bekväm närhet till kastruller och karotter för en portion till. Efter middagen hjälper den snyggt integrerade diskmaskinen till med disken på energieffektivt vis. I vardagsrummet finns plats för bokhyllan, soffan och den sköna fåtöljen. Här finns även dörren till balkongen.

Balkong

Från din balkong i sydvästläge kan du spana ut över aktiviteten på innergården och koppla av en stund i den bekväma utemöbeln. Under sommarmånaderna är det här platsen för måltider och lässtunder.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum är platsen att längta till vid dagens slut. Här finns plats för vilsam och harmonisk inredning och en bred säng. I skjutdörrsgarderoben får du plats med kläder och extratäcket.

Sovrum 2

Lägenhetens vackra ekparkett når in i alla rum, och här har du en lättmöblerad yta som passar fint som barnrum eller arbetsrum.

Extrarum

Om du alltid har drömt om en rymlig klädkammare kan det bli extrarummets funktion. Det kan även fungera som övernattningsrum eller pysselverkstad.

Badrum

Ditt badrum har ett ljust kakel som täcker väggarna, och golvet utgörs av klinkerplattor. Till vänster innanför dörren finns den lilla tvätthörnan med energieffektiva tvätt- och torkmaskiner. I andra änden av rummet finns duschen, och lådor och skåp ger rummet bra förvaring.

Hemfakta

Bostad
9-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
3
Storlek
84 m²
Månadsavgift
4 315 kr
Pris per m²
73 155 kr
Pris
6 145 000 kr
Inflytt från
Februari 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan