Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Genomgående lägenhet nära Mälarens klippor

Din nya trea har den lummiga Slottsparken som granne där du kan koppla av under ett träd. Önskas mer fart och fläkt finns Uggleparkens klätterställningar och Krilles skatepark på behändigt avstånd. Just nu erbjuder vi endast privatvisningar.

I Kristineberg bor du i ett område där de många parkerna och Mälarens klippbad och stränder skapar ett naturrikt område innanför tullarna. På Kungsholmen är det urbana aldrig långt bort med ett brett utbud av restauranger och butiker. Hemma har du en välplanerad lägenhet med sociala och öppna ytor och egna rum att dra sig undan till.

Entré

I din välkomnande entré har du plats för ytterkläder och väskor i skjutdörrsgarderoben till vänster. Till höger kan du ställa bänken där det är skönt att sitta och snöra av sig skorna.

Vardagsrum och kök

Köket och vardagsrummet möts i ett ljust rum med fönster åt två håll. När matlagning står på schemat erbjuder kökets yta och bänkar plats för flera kockar. Här äter ni veckans måltider i bekväm närhet till kastruller och karotter för en portion till. Efter middagen hjälper den snyggt integrerade diskmaskinen till med disken på energieffektivt vis. I vardagsrummet finns plats för bokhyllan, soffan och den sköna fåtöljen. Här finns även dörren till balkongen.

Balkong

Från din balkong i sydvästläge kan du spana ut över aktiviteten på innergården och koppla av en stund i den bekväma utemöbeln. Under sommarmånaderna är det här platsen för måltider och lässtunder.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum är platsen att längta till vid dagens slut. Här finns plats för vilsam och harmonisk inredning och en bred säng. I skjutdörrsgarderoben får du plats med kläder och extratäcket.

Sovrum 2

Lägenhetens vackra ekparkett når in i alla rum, och här har du en lättmöblerad yta som passar fint som barnrum eller arbetsrum.

Extrarum

Om du alltid har drömt om en rymlig klädkammare kan det bli extrarummets funktion. Det kan även fungera som övernattningsrum eller pysselverkstad.

Badrum

Ditt badrum har ett ljust kakel som täcker väggarna, och golvet utgörs av klinkerplattor. Till vänster innanför dörren finns den lilla tvätthörnan med energieffektiva tvätt- och torkmaskiner. I andra änden av rummet finns duschen, och lådor och skåp ger rummet bra förvaring.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan