Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ljus hörnlägenhet med rymlig uteplats

Innergårdens gårdshus blir som ett andra vardagsrum där du kan duka upp till trädgårdsfest på altanen eller grilla med grannarna. Hemma har du en egen generös uteplats med gavelläge att njuta av.

Välkommen till din nya trea där fönster åt tre väderstreck skapar ett ljust och öppet hem med gott om sociala ytor. Bjud hem nya och gamla vänner på middag och duka upp vid vardagsrummets matplats eller ute på uteplatsen som blir din egen uteservering när vädret tillåter. Uteplatsens yta rymmer förutom matplats och bekväma solstolar även en egen liten köksträdgård och andra växtligheter. Vill de gröna fingrarna ha mer plats finns det gemensamma odlingslådor på innergården.

Entré

I entréns skjutdörrsgarderob till höger innanför dörren får jackor och picknickfiltar sin självklara plats. Till vänster kan du hänga upp den stora spegeln och hyllan för nycklar och pryttlar.

Vardagsrum och kök

I familjens Svanenmärkta hem är de energieffektiva vitvarorna snyggt integrerade i kökets design. På den effektiva hällen kokar vattnet upp på nolltid, och med ugnen i skön arbetshöjd kan du ha bra uppsikt över brödets gräddning. Du har plats för matbord både i köket och i vardagsrummet som möts genom kökets breda öppning. Vardagsrummet har även plats för soffan för lugna kvällar eller spännande spelturneringar.

Uteplats

Efter vardagsrummet tar uteplatsen vid och ger en rymlig utomhusmiljö. Här kan du fylla på förrådet med frisk luft på hemmaplan, eller påta i din urbana köksträdgård.

Sovrum 1

Längst sovrummets ena vägg har du en skjutdörrsgarderob och en klädkammare där kläder för alla tillfällen prydligt får plats. Rummet har plats för en dubbelsäng och två sängbord där kaffekoppen kan husera under lediga morgnar.

Sovrum 2

Det andra sovrummet har en praktisk hörngarderob och plats för en säng, vid sidan av lekhörnor och pysselbord.

Badrum

Ditt stilrent utformade badrum är platsen för både tvagning och tvätt. I ena hörnet finns en praktisk hörndusch placerad, och efter duschen torkar handduken snabbt på handdukstorken. Till vänster innanför dörren finns tvättmaskinen och torktumlaren smidigt placerade under en arbetsbänk och ett överhängande skåp.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan