Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1101, 3 Rum, 84 m²

7 planerade visningar

7 planerade visningar

Läs mer

Generös uteplats vid innergårdens hörn

När du kliver in i din genomgående lägenhet möts du av ett naturligt ljusinsläpp från två håll. Här bor du i en Svanenmärkt lägenhet med naturen runt knuten och egen generös uteplats på hemmaplan.

Ditt nya vardagsrum förlängs med en uteplats med lummigt läge mot innergården. Köket och vardagsrummet skapar en stor social yta, och du har två rymliga sovrum för lugn och ro. Du har toppmoderna vitvaror som underlättar vardagens bestyr på energieffektivt vis och gott om förvaring. Vid sidan av ett rikt kafé- och restaurangliv bjuder ditt nya område på västra Kungsholmen på gröna parker och nära till Mälarens vatten.

Entré

Här har jackor, väskor och hjälmar sin självklara plats i skjutdörrsgarderoben till vänster. Entréns högra sida ger plats åt en hallmöbel för mer förvaring eller för en sittplats.

Vardagsrum och kök

Efter entrén möts du av lägenhetens ljusa rum där kök och vardagsrum är placerade på var sin sida. I köket lagar du veckans måltider på rymliga köksbänkar i bra arbetshöjd i bekväm närhet till kökets matplats. Du har bra plats för köksredskapen i den stilrena köksinredningen, och med en kyl och frys i fullhöjd behöver inte heller matvarorna trängas.

Uteplats

Din nya uteplats når du från vardagsrummet. Här har du plats att skapa en egen liten oas med växtligheter och utemöblemanget. Med en egen uteplats är det enkelt att flytta ut sommarmånadernas måltider och luckra upp gränsen mellan inomhus och utomhus.

Sovrum 1

Här ser du ut på din uteplats när du drar upp rullgardinen på morgonen. Rummet rymmer utan problem den breda sängen och sängbord i par. I ditt nya sovrum finns en inbyggd garderob med smidiga skjutdörrar där säsongens kläder prydligt kan sorteras.

Sovrum 2

Hemmets två sovrum ligger behändigt placerade på var sin sida av badrummet. Här finns lättmöblerad plats för säng och förvaringsmöbler på den ljusa ekparketten.

Extrarum

Bredvid köket finns ett extrarum som kan användas som allt från övernattningsrum till hemmakontor.

Badrum

Ditt nya badrum har ett ljust kakel som sträcker sig från klinkergolvet till taket. När det är fullt i tvättkorgen hjälper din tvättmaskin och torktumlare till med jobbet, och den ovanliggande bänkskivan underlättar sorterande och vikande. På handdukstorken blir handduken snabbt torr efter duschen.

Hemfakta

Bostad
9-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
3
Storlek
84 m²
Inflytt från
Februari 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan