Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Generös uteplats vid innergårdens hörn

När du kliver in i din genomgående lägenhet möts du av ett naturligt ljusinsläpp från två håll. Här bor du i en Svanenmärkt lägenhet med naturen runt knuten och egen generös uteplats på hemmaplan.

Ditt nya vardagsrum förlängs med en uteplats med lummigt läge mot innergården. Köket och vardagsrummet skapar en stor social yta, och du har två rymliga sovrum för lugn och ro. Du har toppmoderna vitvaror som underlättar vardagens bestyr på energieffektivt vis och gott om förvaring. Vid sidan av ett rikt kafé- och restaurangliv bjuder ditt nya område på västra Kungsholmen på gröna parker och nära till Mälarens vatten.

Entré

Här har jackor, väskor och hjälmar sin självklara plats i skjutdörrsgarderoben till vänster. Entréns högra sida ger plats åt en hallmöbel för mer förvaring eller för en sittplats.

Vardagsrum och kök

Efter entrén möts du av lägenhetens ljusa rum där kök och vardagsrum är placerade på var sin sida. I köket lagar du veckans måltider på rymliga köksbänkar i bra arbetshöjd i bekväm närhet till kökets matplats. Du har bra plats för köksredskapen i den stilrena köksinredningen, och med en kyl och frys i fullhöjd behöver inte heller matvarorna trängas.

Uteplats

Din nya uteplats når du från vardagsrummet. Här har du plats att skapa en egen liten oas med växtligheter och utemöblemanget. Med en egen uteplats är det enkelt att flytta ut sommarmånadernas måltider och luckra upp gränsen mellan inomhus och utomhus.

Sovrum 1

Här ser du ut på din uteplats när du drar upp rullgardinen på morgonen. Rummet rymmer utan problem den breda sängen och sängbord i par. I ditt nya sovrum finns en inbyggd garderob med smidiga skjutdörrar där säsongens kläder prydligt kan sorteras.

Sovrum 2

Hemmets två sovrum ligger behändigt placerade på var sin sida av badrummet. Här finns lättmöblerad plats för säng och förvaringsmöbler på den ljusa ekparketten.

Extrarum

Bredvid köket finns ett extrarum som kan användas som allt från övernattningsrum till hemmakontor.

Badrum

Ditt nya badrum har ett ljust kakel som sträcker sig från klinkergolvet till taket. När det är fullt i tvättkorgen hjälper din tvättmaskin och torktumlare till med jobbet, och den ovanliggande bänkskivan underlättar sorterande och vikande. På handdukstorken blir handduken snabbt torr efter duschen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Service i området

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan