Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1703, 4 Rum, 98 m²

Genomgående lägenhet granne med Slottsparken

I ditt nya hem kommer ljuset in från två håll, och du har en fri utsikt från din balkong högst upp i huset. Plats att umgås på och tre sovrum ger en öppen och flexibel lägenhet att trivas i länge.

Din välplanerade fyra klarar Svanenmärkningens hårda krav, och du har energieffektiva vitvaror som hjälper till med vardagens bestyr. På balkongen i soligt sydvästläge finns plats för hemtrevlig växtlighet och bekväma utomhusmöbler. Utanför dörren väntar den gemensamma innergården, Slottsparken och resten av västra Kungsholmens citynära natur.

Entré

Här kliver du in i din lägenhet på sjunde våningen i en entré med klinkergolv. Till höger har du plats för ytterkläder och städattiraljer och till vänster kan du hänga spegeln och veckoschemat.

Vardagsrum och kök

Lägenhetens mittendel är den öppna ytan där kök och vardagsrum möts. Här är platsen för både matlagning och umgänge. I köket finns utrymme för ett stort matbord där veckans måltider äts med hemtrevlig närhet till matlagningen. Köket är stilrent designat och har generösa bänkytor där flera kockar, skärbrädor och karotter får plats.

Balkong

Balkongen når du från vardagsrummet, och här kan du blicka ut över Slottsparken åt höger, och mot innergården nedanför. Under sommarhalvåret smakar både morgonkaffet och den sena middagen extra bra på balkongen, och med en bunt värmande filtar förlänger du säsongen.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum har fönster ut mot balkongen. Skjutdörrsgarderoben erbjuder förvaring utan skrymmande dörrar, och du har plats för en dubbelsäng och två sängbord.

Sovrum 2 och 3

Lägenhetens ekparkett når in i alla sovrum. Det ena av de två mindre sovrummen har en klädkammare med plats åt kläder och undanskuffade lådor. Rummen kan möbleras med säng och skrivbord och passar bra som barnrum.

Hemfakta

Bostad
8-1703
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan