Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1703, 4 Rum, 98 m²

Beskrivning

Genomgående lägenhet granne med Slottsparken

I ditt nya hem kommer ljuset in från två håll, och du har en fri utsikt från din balkong högst upp i huset. Plats att umgås på och tre sovrum ger en öppen och flexibel lägenhet att trivas i länge.

Din välplanerade fyra klarar Svanenmärkningens hårda krav, och du har energieffektiva vitvaror som hjälper till med vardagens bestyr. På balkongen i soligt sydvästläge finns plats för hemtrevlig växtlighet och bekväma utomhusmöbler. Utanför dörren väntar den gemensamma innergården, Slottsparken och resten av västra Kungsholmens citynära natur.

Entré

Här kliver du in i din lägenhet på sjunde våningen i en entré med klinkergolv. Till höger har du plats för ytterkläder och städattiraljer och till vänster kan du hänga spegeln och veckoschemat.

Vardagsrum och kök

Lägenhetens mittendel är den öppna ytan där kök och vardagsrum möts. Här är platsen för både matlagning och umgänge. I köket finns utrymme för ett stort matbord där veckans måltider äts med hemtrevlig närhet till matlagningen. Köket är stilrent designat och har generösa bänkytor där flera kockar, skärbrädor och karotter får plats.

Balkong

Balkongen når du från vardagsrummet, och här kan du blicka ut över Slottsparken åt höger, och mot innergården nedanför. Under sommarhalvåret smakar både morgonkaffet och den sena middagen extra bra på balkongen, och med en bunt värmande filtar förlänger du säsongen.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum har fönster ut mot balkongen. Skjutdörrsgarderoben erbjuder förvaring utan skrymmande dörrar, och du har plats för en dubbelsäng och två sängbord.

Sovrum 2 och 3

Lägenhetens ekparkett når in i alla sovrum. Det ena av de två mindre sovrummen har en klädkammare med plats åt kläder och undanskuffade lådor. Rummen kan möbleras med säng och skrivbord och passar bra som barnrum.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan