Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1701, 3 Rum, 84 m²

Beskrivning

Balkong i sydväst i socialt kvarter

Ditt vardagsrum förlängs med en rymlig balkong i sydvästläge. Från ditt högt belägna läge blickar du ner på innergården med lummiga sittplatser och ett gårdshus som blir som ett andra vardagsrum.

Välkommen till en smart planerad trea i citynära Kristineberg. Din Svanenmärkta lägenhet är stilrent utformad med hållbara och ljusa material som gör att du enkelt kan sätta din egen prägel på hemmet. Här kan du duka upp till middag i ditt luftiga kök, eller på balkongen när vädret tillåter. För större kalas med nya och gamla vänner kan du alltid duka upp i gårdshuset med egen altan.

Entré

I din nya entré kan du ställa en hallmöbel lägst den ena väggen, och på andra sidan får jackor och kappor plats i skjutdörrsgarderoben.

Vardagsrum och kök

Köksbänken utan vägg bakom ger en öppen känsla mellan kök och vardagsrum, samtidigt som köket blir en avgränsad yta med egen matplats. Den stilrena köksinredningen och det breda fönstret ger en trevlig miljö för matlagning och umgänge. Dina nya vitvaror är energisnåla för miljöns och plånbokens bästa. Vardagsrummets sociala yta förlängs med balkongen.

Balkong

Den breda balkongen blir din egen uteservering under sommarhalvåret. Granna blommor och kryddodlingar trivs bra vid sidan om de bekväma utomhusmöblerna.

Sovrum 1

I ditt nya sovrum hjälper garderoben till med hemmets förvaring, och det lättmöblerade rummet ger plats åt den breda sängen och rogivande detaljer.

Sovrum 2

Det andra sovrummet med plats för säng och skrivbord gör sig bra som barnrum med utrymme för sömn och lek.

Extrarum

Extrarummet invik köket kan bli en rymlig klädkammare eller ett eget arbetsrum. Här finns ett smart litet utrymme som kan ändra funktion utifrån behov.

Badrum

I badrummet finns duschen till höger och tvätthörnan till vänster. Tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaring underlättar tvättbestyren. Rummet är stilrent utformat med klinkergolv och ljust kakel.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan