Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Trea med extrarum i vattennära Kristineberg

Ditt nya hem ger gott om plats för den lilla familjen. Här finns öppna och sociala ytor och en stor balkong för umgänge, vid sidan av två sovrum och ett litet extrarum att dra sig undan till.

När du bor i Kristineberg är Mälarens vatten aldrig långt bort, oavsett om det är ett svalkande dopp eller en fartfylld tur på långfärdsskridskorna som står på dagens schema. Samtidigt som naturen finns utanför dörren bor du centralt innanför tullarna. Hemma har du en smart planlösning och toppmoderna vitvaror som underlättar vardagens bestyr med låg energiåtgång.

Entré

Från entrén kliver du direkt in i vardagsrummet som möter köket i en halvöppen planlösning. Jackan och hjälmen hänger du av dig i den praktiska skjutdörrsgarderoben till vänster i entrén, och på andra sidan finns utrymme för en hallmöbel.

Vardagsrum och kök

Duka upp kvällsmaten på soffbordet, eller slå dig ner i den läsfåtöljen med den väntande tidningen. I vardagsrummet finns plats för avkopplande och social möblering. Matplatsen finns i ditt nya kök där maten lagas på rymliga köksbänkar. På den energieffektiva hällen blir stekpannan varm på nolltid, och med ungen i ergonomisk höjd slipper du blöja dig ner och ta ut plåtarna.

Balkong

Balkongen går längst hela vardagsrummet och sovrummet och skapar en generös utomhusmiljö på hemmaplan. Sydvästläget ger gott om sol, och med några värmande filtar kan du njuta av balkongen under stora delar av året.

Sovrum 1

I sovrummet hänger kläderna prydligt på rad i skjutdörrsgarderoben. Här finns även plats för lakan och extrakuddar i delen med linneskåpsinredning. Sovrummet har plats för en bred säng och dubbla sängbord där högen med böcker kan samsas med kaffekoppen under lediga morgnar.

Sovrum 2

Det något mindre sovrummet ligger på andra sidan badrummet och ger plats åt en säng och ett skrivbord för läxläsning och pysselstunder.

Extrarum

I din nya lägenhet finns ett extrarum invid köket. Rummet passar fint som arbetsrum eller som övernattningsrum. Lägenhetens ljusa ekparkett når även in hit.

Badrum

Badrummet ligger smidigt placerat mellan de båda sovrummen. Hörndusch, bra förvaring, tvättmaskin och torktumlare gör detta till rummet för både tvagning och tvätt.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan