Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1601, 3 Rum, 84 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Trea med extrarum i vattennära Kristineberg

Ditt nya hem ger gott om plats för den lilla familjen. Här finns öppna och sociala ytor och en stor balkong för umgänge, vid sidan av två sovrum och ett litet extrarum att dra sig undan till.

När du bor i Kristineberg är Mälarens vatten aldrig långt bort, oavsett om det är ett svalkande dopp eller en fartfylld tur på långfärdsskridskorna som står på dagens schema. Samtidigt som naturen finns utanför dörren bor du centralt innanför tullarna. Hemma har du en smart planlösning och toppmoderna vitvaror som underlättar vardagens bestyr med låg energiåtgång.

Entré

Från entrén kliver du direkt in i vardagsrummet som möter köket i en halvöppen planlösning. Jackan och hjälmen hänger du av dig i den praktiska skjutdörrsgarderoben till vänster i entrén, och på andra sidan finns utrymme för en hallmöbel.

Vardagsrum och kök

Duka upp kvällsmaten på soffbordet, eller slå dig ner i den läsfåtöljen med den väntande tidningen. I vardagsrummet finns plats för avkopplande och social möblering. Matplatsen finns i ditt nya kök där maten lagas på rymliga köksbänkar. På den energieffektiva hällen blir stekpannan varm på nolltid, och med ungen i ergonomisk höjd slipper du blöja dig ner och ta ut plåtarna.

Balkong

Balkongen går längst hela vardagsrummet och sovrummet och skapar en generös utomhusmiljö på hemmaplan. Sydvästläget ger gott om sol, och med några värmande filtar kan du njuta av balkongen under stora delar av året.

Sovrum 1

I sovrummet hänger kläderna prydligt på rad i skjutdörrsgarderoben. Här finns även plats för lakan och extrakuddar i delen med linneskåpsinredning. Sovrummet har plats för en bred säng och dubbla sängbord där högen med böcker kan samsas med kaffekoppen under lediga morgnar.

Sovrum 2

Det något mindre sovrummet ligger på andra sidan badrummet och ger plats åt en säng och ett skrivbord för läxläsning och pysselstunder.

Extrarum

I din nya lägenhet finns ett extrarum invid köket. Rummet passar fint som arbetsrum eller som övernattningsrum. Lägenhetens ljusa ekparkett når även in hit.

Badrum

Badrummet ligger smidigt placerat mellan de båda sovrummen. Hörndusch, bra förvaring, tvättmaskin och torktumlare gör detta till rummet för både tvagning och tvätt.

Hemfakta

Bostad
8-1601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
3
Storlek
84 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan