Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

8-1503, 4 Rum, 98 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Högt beläget hem med generös balkong

Din nya lägenhet på våning fem har fönster åt två väderstreck och en stor balkong. Här bor du i en välplanerad fyra på västra Kungsholmen där de många parkerna skapar ett lummigt område mitt i stan.

Från balkongen med soligt sydvästläge kan du se Slottsparken åt höger, en av många parker i området. Grönområdena och Mälarens badplatser och strandpromenader ger nya platser för träning, lek och vila. I närheten finns även Golfbaren och Boulbar där avslappnad tävling kan kombineras med en bit mat och ett glas. Hemma väntar en ljus fyra med vacker ekparkett.

Entré

Från trapphuset kliver du in i din nya entré. Skjutdörrsgarderoben till höger ger plats åt säsongens ytterkläder, och här finns även familjens städskåp.

Vardagsrum och kök

Här lagas veckans måltider på energieffektivt vis med dina nya vitvaror. Generöst med bänkyta ger plats för många kockar att hacka och dona samtidigt. Efter middagen finns det gott om plats för resterna med kyl och frys i fullhöjd, och disken sköts av den stilrent integrerade diskmaskinen. Köket och vardagsrummet möts i en halvöppen planlösning där vardagsrummet ger plats för den sköna soffhörnan.

Balkong

Med en stor balkong har du plats för både matplats och vilsamma möbler. Här kan du koppla av i eftermiddagssolen eller påta med din lilla urbana köksträdgård.

Sovrum 1

En stor yta att möblera och smart förvaring med skjutdörrar gör det här till ett rum att längta till vid dagens slut. Här får du plats med dubbelsängen och två sängbord.

Sovrum 2 och 3

Familjens två mindre sovrum har plats för säng och möblemang för lek eller arbete. Sovrummet till häger om köket har en rymlig klädkammare som rymmer allt från lådorna med pynt till skidkläder.

Badrum och gästtoalett

Badrummet och gästtoaletten har samma stilrena och lättskötta utformning, och var sin dusch. I badrummet väntar tvättmaskinen och torktumlaren när tvättkorgen är full, och i skåpet ovanför finns plats för tvättmedel och förrådet med doftljus.

Hemfakta

Bostad
8-1503
Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Månadsavgift
4 895 kr
Pris per m²
74 439 kr
Pris
7 295 000 kr

Kontakt

Mathias  Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

+46704127538

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan