Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högt beläget hem med generös balkong

Din nya lägenhet på våning fem har fönster åt två väderstreck och en stor balkong. Här bor du i en välplanerad fyra på västra Kungsholmen. Visningar sker i lägenhet av annan storlek.

Från balkongen med soligt sydvästläge kan du se Slottsparken åt höger, en av många parker i området. Grönområdena och Mälarens badplatser och strandpromenader ger nya platser för träning, lek och vila. I närheten finns även Golfbaren och Boulbar där avslappnad tävling kan kombineras med en bit mat och ett glas. Hemma väntar en ljus fyra med vacker ekparkett.

Entré

Från trapphuset kliver du in i din nya entré. Skjutdörrsgarderoben till höger ger plats åt säsongens ytterkläder, och här finns även familjens städskåp.

Vardagsrum och kök

Här lagas veckans måltider på energieffektivt vis med dina nya vitvaror. Generöst med bänkyta ger plats för många kockar att hacka och dona samtidigt. Efter middagen finns det gott om plats för resterna med kyl och frys i fullhöjd, och disken sköts av den stilrent integrerade diskmaskinen. Köket och vardagsrummet möts i en halvöppen planlösning där vardagsrummet ger plats för den sköna soffhörnan.

Balkong

Med en stor balkong har du plats för både matplats och vilsamma möbler. Här kan du koppla av i eftermiddagssolen eller påta med din lilla urbana köksträdgård.

Sovrum 1

En stor yta att möblera och smart förvaring med skjutdörrar gör det här till ett rum att längta till vid dagens slut. Här får du plats med dubbelsängen och två sängbord.

Sovrum 2 och 3

Familjens två mindre sovrum har plats för säng och möblemang för lek eller arbete. Sovrummet till häger om köket har en rymlig klädkammare som rymmer allt från lådorna med pynt till skidkläder.

Badrum och gästtoalett

Badrummet och gästtoaletten har samma stilrena och lättskötta utformning, och var sin dusch. I badrummet väntar tvättmaskinen och torktumlaren när tvättkorgen är full, och i skåpet ovanför finns plats för tvättmedel och förrådet med doftljus.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan