Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1403, 4 Rum, 98 m²

Genomgående lägenhet med stor balkong

Välkommen till din ljusa fyra i ett kvarter där naturen finns precis utanför dörren. För eftermiddagens utomhusaktivitet finns allt från badplatser till skateparker i närheten.

I din nya lägenhet kommer ljuset in från två håll, och du har en rymlig balkong i sydväst. Här bor du i ett hem som klarar Svanenmärkningens tuffa krav, och du har energieffektiva vitvaror som underlättar vardagens bestyr. På din balkong i sydvästläge finns plats för bekväma utomhusmöbler och hemtrevlig växtlighet, och utanför dörren väntar västra Kungsholmens urbana liv där naturen aldrig är långt bort.

Entré

I entrén väntar plats för ytterkläder, cykelhjälmar och paraplyer utan skrymmande garderobsdörrar. Här finns också städskåpet där dammsugaren vilar mellan städdagarna.

Vardagsrum och kök

Köket med plats för matbord är stället där ambitiösa bjudmiddagar och snabba frukostar ordnas. Oavsett ambitionsnivån lagas maten med minsta möjliga energiåtgång med dina nya vitvaror. Köket öppnas mot vardagsrummet där den bekväma soffan och läsfåtöljen har sin plats. Här finns även dörren till balkongen som blir en uppskattad förlängning av rummet.

Balkong

Här kan du sträcka ut dig i den bekväma solstolen eller påta i din lilla köksträdgård på balkongen i sydvästläge. Här blickar du ner över den lummiga innergården med gårdshus och pergolor, och balkongens storlek gör att den dessutom passar bra för sommarmiddagen.

Sovrum 1

I det största sovrummet ryms en dubbelsäng och sängbord i par där högen med böcker väntar på att bli lästa. Skjutdörrsgarderoben hjälper till med att skapa ordning och reda för ett harmoniskt sovrum.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger på var sin sida om köket och passar bra som barnrum. Här finns plats för en säng och för skrivbordet där läxor och pyssel kan husera. Den ena rummet har en generös klädkammare.

Badrum och gästtoalett

Med badrum och gästtoalett med dusch minskas risken att det blir kö när alla ska iväg samtidigt. Rummen är stilrent inredda och ger bra förvaring åt tandborstar, plåster och tvättmedel. I badrummet är tvättmaskinen och torktumlaren smart placerade under en bänk i ergonomisk höjd.

Hemfakta

Bostad
8-1403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan