Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Genomgående lägenhet med stor balkong

Välkommen till din ljusa fyra i ett kvarter där naturen finns precis utanför dörren. För eftermiddagens utomhusaktivitet finns allt från badplatser till skateparker i närheten.

I din nya lägenhet kommer ljuset in från två håll, och du har en rymlig balkong i sydväst. Här bor du i ett hem som klarar Svanenmärkningens tuffa krav, och du har energieffektiva vitvaror som underlättar vardagens bestyr. På din balkong i sydvästläge finns plats för bekväma utomhusmöbler och hemtrevlig växtlighet, och utanför dörren väntar västra Kungsholmens urbana liv där naturen aldrig är långt bort.

Entré

I entrén väntar plats för ytterkläder, cykelhjälmar och paraplyer utan skrymmande garderobsdörrar. Här finns också städskåpet där dammsugaren vilar mellan städdagarna.

Vardagsrum och kök

Köket med plats för matbord är stället där ambitiösa bjudmiddagar och snabba frukostar ordnas. Oavsett ambitionsnivån lagas maten med minsta möjliga energiåtgång med dina nya vitvaror. Köket öppnas mot vardagsrummet där den bekväma soffan och läsfåtöljen har sin plats. Här finns även dörren till balkongen som blir en uppskattad förlängning av rummet.

Balkong

Här kan du sträcka ut dig i den bekväma solstolen eller påta i din lilla köksträdgård på balkongen i sydvästläge. Här blickar du ner över den lummiga innergården med gårdshus och pergolor, och balkongens storlek gör att den dessutom passar bra för sommarmiddagen.

Sovrum 1

I det största sovrummet ryms en dubbelsäng och sängbord i par där högen med böcker väntar på att bli lästa. Skjutdörrsgarderoben hjälper till med att skapa ordning och reda för ett harmoniskt sovrum.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger på var sin sida om köket och passar bra som barnrum. Här finns plats för en säng och för skrivbordet där läxor och pyssel kan husera. Den ena rummet har en generös klädkammare.

Badrum och gästtoalett

Med badrum och gästtoalett med dusch minskas risken att det blir kö när alla ska iväg samtidigt. Rummen är stilrent inredda och ger bra förvaring åt tandborstar, plåster och tvättmedel. I badrummet är tvättmaskinen och torktumlaren smart placerade under en bänk i ergonomisk höjd.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan