Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1401, 3 Rum, 84 m²

Sydvästbalkong mot gården och nära till klippbad

Ditt vardagsrum förlängs med en balkong i skönt sydvästläge som blir den självklara platsen för sommarstunder hemma. Utanför dörren väntar västra Kungsholmens utbud av natur- och cityliv.

På vattennära Kungsholmen är ett dopp aldrig långt bort under sommaren, och på vintern kan långfärdsskridskor bli en ny favoritaktivitet. Här bor du i en stadsdel där du har mycket att välja på, oavsett om det är att hitta ny favoritplats i parken eller att ordna en kväll på stan som står på schemat. Hemma väntar två sovrum, stilrena material och en rymlig balkong.

Entré

När du kliver in i din nya lägenhet finns plats för kavajer och kepsar i skjutdörrsgarderoben till vänster, och till höger finns plats för en bänk eller hallstol.

Vardagsrum och kök

Den matlagningsglade kan få utlopp för sin kreativitet i det luftiga och stilrena köket. I kyl och frys i fullhöjd slipper råvaror och rester att trängas, och bänkytorna rymmer flera kockar. Här kan middagen dukas upp i hemtrevlig närhet till grytor och karotter, och efter middagen kan kvällen fortsätta i vardagsrummets mysiga möblemang.

Balkong

Balkongen sträcker sig längst vardagsrummets och det ena sovrummets vägg och ger en rymlig utomhusmiljö på hemmaplan. Slappa i en solstol, eller duka upp till middag bland dina balkongblommor. Ska du bjuda in till stort kalas kan du alltid flytta middagen till gårdshuset som blir ditt andra vardagsrum.

Sovrum 1

I det större sovrummet väntar smart förvaring utan skrymmande dörrar längst ena väggen. Rummet har plats för en stor säng och dubbla sängbord där frukosten kan ha sin plats under lata morgnar.

Sovrum 2

Hemmets ekparkett når in i alla rum och ger en bra grund för olika möbleringar. I det andra sovrummet finns utrymme för säng och förvaringsmöbler.

Extrarum

Till höger om städskåpet finns ett extrarum som gör sig bra som hemmakontor eller som den där riktigt stora klädkammaren.

Badrum

I ditt nya badrum finns tvättmaskin och torktumlare smart placerade under en bänk i bra arbetshöjd. Rummet har bra förvaring i lådor och skåp, och klinkergolvet och de ljust kaklade väggarna är stilrena och lättskötta.

Hemfakta

Bostad
8-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
84 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan