Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1401, 3 Rum, 84 m²

Beskrivning

Sydvästbalkong mot gården och nära till klippbad

Ditt vardagsrum förlängs med en balkong i skönt sydvästläge som blir den självklara platsen för sommarstunder hemma. Utanför dörren väntar västra Kungsholmens utbud av natur- och cityliv.

På vattennära Kungsholmen är ett dopp aldrig långt bort under sommaren, och på vintern kan långfärdsskridskor bli en ny favoritaktivitet. Här bor du i en stadsdel där du har mycket att välja på, oavsett om det är att hitta ny favoritplats i parken eller att ordna en kväll på stan som står på schemat. Hemma väntar två sovrum, stilrena material och en rymlig balkong.

Entré

När du kliver in i din nya lägenhet finns plats för kavajer och kepsar i skjutdörrsgarderoben till vänster, och till höger finns plats för en bänk eller hallstol.

Vardagsrum och kök

Den matlagningsglade kan få utlopp för sin kreativitet i det luftiga och stilrena köket. I kyl och frys i fullhöjd slipper råvaror och rester att trängas, och bänkytorna rymmer flera kockar. Här kan middagen dukas upp i hemtrevlig närhet till grytor och karotter, och efter middagen kan kvällen fortsätta i vardagsrummets mysiga möblemang.

Balkong

Balkongen sträcker sig längst vardagsrummets och det ena sovrummets vägg och ger en rymlig utomhusmiljö på hemmaplan. Slappa i en solstol, eller duka upp till middag bland dina balkongblommor. Ska du bjuda in till stort kalas kan du alltid flytta middagen till gårdshuset som blir ditt andra vardagsrum.

Sovrum 1

I det större sovrummet väntar smart förvaring utan skrymmande dörrar längst ena väggen. Rummet har plats för en stor säng och dubbla sängbord där frukosten kan ha sin plats under lata morgnar.

Sovrum 2

Hemmets ekparkett når in i alla rum och ger en bra grund för olika möbleringar. I det andra sovrummet finns utrymme för säng och förvaringsmöbler.

Extrarum

Till höger om städskåpet finns ett extrarum som gör sig bra som hemmakontor eller som den där riktigt stora klädkammaren.

Badrum

I ditt nya badrum finns tvättmaskin och torktumlare smart placerade under en bänk i bra arbetshöjd. Rummet har bra förvaring i lådor och skåp, och klinkergolvet och de ljust kaklade väggarna är stilrena och lättskötta.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan