Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1301, 3 Rum, 84 m²

Beskrivning

Gott om plats på vattennära Kungsholmen

Promenera till Kristinebergs klippbad, eller packa badväskan och strosa till Smedsuddsbadet. Här bor du nära city och natur. Visningar sker i lägenheter av annan storlek.

Närheten till Mälaren bjuder på allt från vackra vyer och sköna dopp till kajakpaddling och långfärdskridskor. I ditt nya kvarter ligger både grönområden och restaurangerna tätt och skapar en levande mix av natur och stad. Hemma i din nya trea breder en vacker ekparkett ut sig och ljuset kommer in från två håll. På balkongen kan du njuta av solen och utsikten över innergården.

Entré

I entrén möts du av ett praktiskt klinkergolv och smart förvaring med skjutdörrar för avhängning av jackor och skor. Till höger finns plats för en hallbänk eller en tamburmajor där du kan hänga jackor och paraplyn.

Vardagsrum och kök

Här kommer ljuset in från båda håll när du fixar med kvällens middag. De spatiösa bänkytorna ger plats åt flera kockar, och efterarbetet skönts av den snyggt integrerade diskmaskinen. Skåp och lådor ger gott om förvaring, och här finns också hemmets städskåp invid kylen och frysen. Den bekväma soffan i vardagsrummet får sällskap av favoritfåtöljen och bokhyllan där böckerna kan sorteras på efternamn eller färg.

Balkong

På balkongen trivs tomatplantorna bra i det soliga sydvästläget. Balkongen blir det självklara valet för sommarens middagar, och får du fler gäster än vad som ryms på den kan du alltid bjuda in till gårdshuset i stället.

Sovrum 1

I ditt sovrum får den stora sängen sällskap av den inbyggda hörngarderoben som hjälper till med ordning och reda. På sängborden har frukosten sin plats under lata morgnar.

Sovrum 2

Det andra sovrummet ger ett rum som passar utmärkt som arbetsrum eller barnrum. Rummet har ett fint ljusinsläpp och delar lägenhetens ekparkett.

Extrarum

Med extrarummet invid köket har du plats för en övernattande gäst, eller ett smidigt litet hemmakontor.

Badrum

Ditt nya badrum är stilrent och lättskött med helkaklade väggar och klinkergolv. I ena hörnet finns din platseffektiva dusch. Spegelskåpet ger plats för tandborstar, plåster och andra viktigheter. När du ska tvätta finns tvätt- och torkmaskinen smidigt undangömda under en praktisk arbetsbänk.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan