Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1203, 4 Rum, 98 m²

Entré

I din välkomnande hall stuvas jackor och skor undan i den praktiska skjutdörrsgarderoben. I städskåpet väntar dammsugaren och på golvet ligger lättskötta klinkerplattor.

Vardagsrum och kök

I köket får ett rejält matbord plats, och här du kan hjälpa till med läxorna samtidigt som du fixar med middagen. Köket är stilrent utformat med energieffektiva vitvaror som är snälla mot plånboken och miljön. I vardagsrummet väntar plats för familjen att umgås på och här finns även dörren till balkongen som bli en uppskattad förlängning av rummet under sommarhalvåret.

Balkong

Här trivs tomatplantor, små kryddodlingar och vackra blommor vid sidan av utomhusmöblemanget för middagar och slappa stunder. Sydvästläget gör att du kan hoppas på många sköna stunder med sällskap av solen.

Sovrum 1

Det största sovrummet får in ljuset från fönstret mot balkongen och här finns en garderob med skjutdörrar där fritidskläder och festblåsor kan hänga på rad. Du har en gott om plats för en bred säng där det är skönt att landa efter en lång dag.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger på var sin sida om köket och passar fint som barnrum. Det ena har inbyggd förvaring med en klädkammare, och i det andra finns plats för egna förvaringsmöbler. Båda rummen har plats för en säng och ett litet skrivbord invid fönstret.

Badrum och gästtoalett

Badrummet och gästtoaletten har samma stilrena utformning med ljust kakel och klinkergolv, och var sin dusch som minskar körisken. I badrummet finns familjens tvätt- och torkmaskin som gör jobbet när det tvätt står på schemat. Bänken ovanför maskinerna blir en bra arbetsyta när du ska vika och sortera.

Hemfakta

Bostad
8-1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan