Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Entré

I din välkomnande hall stuvas jackor och skor undan i den praktiska skjutdörrsgarderoben. I städskåpet väntar dammsugaren och på golvet ligger lättskötta klinkerplattor.

Vardagsrum och kök

I köket får ett rejält matbord plats, och här du kan hjälpa till med läxorna samtidigt som du fixar med middagen. Köket är stilrent utformat med energieffektiva vitvaror som är snälla mot plånboken och miljön. I vardagsrummet väntar plats för familjen att umgås på och här finns även dörren till balkongen som bli en uppskattad förlängning av rummet under sommarhalvåret.

Balkong

Här trivs tomatplantor, små kryddodlingar och vackra blommor vid sidan av utomhusmöblemanget för middagar och slappa stunder. Sydvästläget gör att du kan hoppas på många sköna stunder med sällskap av solen.

Sovrum 1

Det största sovrummet får in ljuset från fönstret mot balkongen och här finns en garderob med skjutdörrar där fritidskläder och festblåsor kan hänga på rad. Du har en gott om plats för en bred säng där det är skönt att landa efter en lång dag.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger på var sin sida om köket och passar fint som barnrum. Det ena har inbyggd förvaring med en klädkammare, och i det andra finns plats för egna förvaringsmöbler. Båda rummen har plats för en säng och ett litet skrivbord invid fönstret.

Badrum och gästtoalett

Badrummet och gästtoaletten har samma stilrena utformning med ljust kakel och klinkergolv, och var sin dusch som minskar körisken. I badrummet finns familjens tvätt- och torkmaskin som gör jobbet när det tvätt står på schemat. Bänken ovanför maskinerna blir en bra arbetsyta när du ska vika och sortera.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan