Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig tvåa att trivas i

En välplanerad tvåa med inflyttning från januari 2020. Njut av praktiska lösningar och en rymlig balkong. Visningar sker i lägenhet av annan storlek.

I din nya entré ger skjutdörrsgarderoben och städskåpet plats åt allt från vinterjackor till putstrasor. Här möts du av ett vackert klinkergolv innan lägenhetens ekparkett tar vid.

Vardagsrum och kök

Ditt smart planerade kök öppnas upp mot vardagsrummet åt två håll och är platsen där veckans matlådor och imponerande långkok fixas. Gott om bänkytor och energieffektiva vitvaror hjälper till i matlagningen. Vardagsrummet har plats för både matbord och soffgrupp för umgänge och slappa stunder.

Balkong

Från vardagsrummet når du din nya balkong. Med gröna växter och bekväma utomhusmöbler får du här en egen liten oas att längta hem till.

Sovrum

Den generöst tilltaga skjutdörrsgarderoben hjälper dig att hålla ordning på kläder och pryttlar, och för mer förvaring finns även lägenhetens källarförråd. Här finns plats för den stora sängen och rogivande inredning.

Badrum

Om du slänger in tvätten i din kombinationsmaskin innan du går hemifrån är den både ren och torr när du är hemma igen. Ditt helkaklade badrum är stilrent och lättskött och du har en smidig hörndusch.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan