Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med egen uteplats mot lummig gård

På din nya innergård blir gårdshuset som ett andra vardagsrum där du kan duka upp till trädgårdsfesten på altanen eller ta en kaffe med grannarna. Hemma har du en egen uteplats att njuta av.

Välkommen till din nya trea där det genomgående läget skapar ett ljust och öppet hem med gott om plats att umgås på. Bjud hem vänner och familj på middag vid det stora köksbordet, eller duka upp på uteplatsen som blir din egna uteservering. Vid sidan av utemöblerna får du också plats med en egen liten köksträdgård och annan växtlighet. För mer plats för de gröna fingrarna finns gårdens gemensamma odlingslådor.

Entré

I entrén får ytterkläder och picknickfiltar plats i skjutdörrsgarderoben till höger, och till vänster kan du hänga den stora spegeln.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet ryms soffan för lugna kvällar eller spännande spelturneringar. I familjens Svanenmärkta lägenhet är vitvarorna energieffektiva och snyggt integrerade i kökets design. På den effektiva hällen kokar pastavattnet upp på nolltid och du har generösa bänkytor för skärbrädor och bunkar. Invid fönstret står matbordet med fint ljusinsläpp.

Uteplats

Uteplatsen tar vid efter vardagsrummet och ger en uppskattad utomhusmiljö. Här kan du påta i din urbana odling och fylla på förrådet med frisk luft på hemmaplan.

Sovrum 1

Det största sovrummet har smart förvaring utan skrymmande dörrar. Här kan kläderna sorteras och förvaras med assistans av garderobsinredningen. Rummet har plats för den breda sängen och sängborden där kaffekoppen har sin plats under långsamma, lediga morgnar.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet har en praktisk hörngarderob och plats för säng, legovärldar och myshörnor.

Extrarum

Extrarummet invid köket ger dig extra plats för familjens förvaring, eller för ett eget litet bibliotek.

Badrum

Det stilrent utformade badrummet är familjens plats för både tvagning och tvätt. Tvättmaskinen och torktumlaren är snyggt placerade under en praktisk arbetsbänk där de rena och torra strumporna paras ihop i ergonomisk höjd. I ena hörnet finns en praktisk dusch.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan