Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1103, 3 Rum, 81 m²

Med egen uteplats mot lummig gård

På din nya innergård blir gårdshuset som ett andra vardagsrum där du kan duka upp till trädgårdsfesten på altanen eller ta en kaffe med grannarna. Hemma har du en egen uteplats att njuta av.

Välkommen till din nya trea där det genomgående läget skapar ett ljust och öppet hem med gott om plats att umgås på. Bjud hem vänner och familj på middag vid det stora köksbordet, eller duka upp på uteplatsen som blir din egna uteservering. Vid sidan av utemöblerna får du också plats med en egen liten köksträdgård och annan växtlighet. För mer plats för de gröna fingrarna finns gårdens gemensamma odlingslådor.

Entré

I entrén får ytterkläder och picknickfiltar plats i skjutdörrsgarderoben till höger, och till vänster kan du hänga den stora spegeln.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet ryms soffan för lugna kvällar eller spännande spelturneringar. I familjens Svanenmärkta lägenhet är vitvarorna energieffektiva och snyggt integrerade i kökets design. På den effektiva hällen kokar pastavattnet upp på nolltid och du har generösa bänkytor för skärbrädor och bunkar. Invid fönstret står matbordet med fint ljusinsläpp.

Uteplats

Uteplatsen tar vid efter vardagsrummet och ger en uppskattad utomhusmiljö. Här kan du påta i din urbana odling och fylla på förrådet med frisk luft på hemmaplan.

Sovrum 1

Det största sovrummet har smart förvaring utan skrymmande dörrar. Här kan kläderna sorteras och förvaras med assistans av garderobsinredningen. Rummet har plats för den breda sängen och sängborden där kaffekoppen har sin plats under långsamma, lediga morgnar.

Sovrum 2

Det mindre sovrummet har en praktisk hörngarderob och plats för säng, legovärldar och myshörnor.

Extrarum

Extrarummet invid köket ger dig extra plats för familjens förvaring, eller för ett eget litet bibliotek.

Badrum

Det stilrent utformade badrummet är familjens plats för både tvagning och tvätt. Tvättmaskinen och torktumlaren är snyggt placerade under en praktisk arbetsbänk där de rena och torra strumporna paras ihop i ergonomisk höjd. I ena hörnet finns en praktisk dusch.

Hemfakta

Bostad
8-1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
3
Storlek
81 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan