Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

8-1102, 1 Rum, 42 m²

Beskrivning

Ytsmart hem nära city och natur

Starta dagen med en löprunda längst Kungsholmens strandpromenader, och utmana nya och gamla vänner på Golfbaren runt hörnet framåt kvällen. Här bor du citynära i en smart planerad etta.

På västra Kungsholmen bor du i ett aktivt kvarter med gott om lokala restauranger och kaféer. Den planerade vinbaren i grannhuset blir grannarnas stammishak. De många parkerna och Mälarens klippbad och stränder gör att du har naturen nära mitt i stan. Hemma väntar en ytsmart lägenhet där en stor uteplats, sovalkov med dubbla garderober och ett fullt utrustat kök skapar ett hem att trivas i.

Entré

I entrén möts du av ett lättskött klinkergolv som sedan övergår i hemmets ekparkett. Här finns plats för hatthyllan och skostället där du kan hålla ordning på årstidens ytterkläder för alla väder.

Vardagsrum och kök

I ditt nya kök lagar du paradrätter och snabba mellanmål på energieffektivt manér. I kylen och frysen ryms matlådor och råvaror, och bredvid finns ditt städskåp som ger plats åt dammsugaren och strykbrädan. I vardagsrummet kan du koppla av i soffan eller duka upp middagen vid det mindre köksbordet.

Sovalkov

Med en sovalkov får du en lugn hörna att dra dig tillbaka till. Skjutdörrsgarderoben och garderoben i hörnet ger plats åt kläder, pryttlar och extratäcket.

Uteplats

Uteplatsen sträcker sig längst hela vardagsrummets yttervägg och ger en generöst tilltagen utomhusmiljö på nära håll. Bjud in vänner och familj till din egen uteservering, eller sträck ut dig i en bekväm solstol. Ska du ha stort kalas kan du alltid flytta det till det mysiga gårdshuset.

Badrum

I din kombinationsmaskin blir tvätten både ren och torr när det är dags för tvättdag. Du behöver bara sortera och vika på den ovanliggande bänken. Rummets väggar och golv i kakel och klinker ger ett stilrent och lättskött badrum.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan