Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1102, 1 Rum, 42 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Ytsmart hem nära city och natur

Starta dagen med en löprunda längst Kungsholmens strandpromenader, och utmana nya och gamla vänner på Golfbaren runt hörnet framåt kvällen. Här bor du citynära i en smart planerad etta.

På västra Kungsholmen bor du i ett aktivt kvarter med gott om lokala restauranger och kaféer. Den planerade vinbaren i grannhuset blir grannarnas stammishak. De många parkerna och Mälarens klippbad och stränder gör att du har naturen nära mitt i stan. Hemma väntar en ytsmart lägenhet där en stor uteplats, sovalkov med dubbla garderober och ett fullt utrustat kök skapar ett hem att trivas i.

Entré

I entrén möts du av ett lättskött klinkergolv som sedan övergår i hemmets ekparkett. Här finns plats för hatthyllan och skostället där du kan hålla ordning på årstidens ytterkläder för alla väder.

Vardagsrum och kök

I ditt nya kök lagar du paradrätter och snabba mellanmål på energieffektivt manér. I kylen och frysen ryms matlådor och råvaror, och bredvid finns ditt städskåp som ger plats åt dammsugaren och strykbrädan. I vardagsrummet kan du koppla av i soffan eller duka upp middagen vid det mindre köksbordet.

Sovalkov

Med en sovalkov får du en lugn hörna att dra dig tillbaka till. Skjutdörrsgarderoben och garderoben i hörnet ger plats åt kläder, pryttlar och extratäcket.

Uteplats

Uteplatsen sträcker sig längst hela vardagsrummets yttervägg och ger en generöst tilltagen utomhusmiljö på nära håll. Bjud in vänner och familj till din egen uteservering, eller sträck ut dig i en bekväm solstol. Ska du ha stort kalas kan du alltid flytta det till det mysiga gårdshuset.

Badrum

I din kombinationsmaskin blir tvätten både ren och torr när det är dags för tvättdag. Du behöver bara sortera och vika på den ovanliggande bänken. Rummets väggar och golv i kakel och klinker ger ett stilrent och lättskött badrum.

Hemfakta

Bostad
8-1102
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
1
Storlek
42 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan