Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Generös uteplats i naturnära Kristineberg

När du kliver in i din nya lägenhet möts du av ett naturligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Här bor du i en Svanenmärkt lägenhet med egen uteplats och naturen runt knuten.

Vardagsrummet förlängs med en generös uteplats med lummigt gårdsläge, och den öppna planlösningen skapar en stor social yta. I ditt nya hem finns två rymliga sovrum och toppmoderna, energieffektiva vitvaror som underlättar vardagens bestyr. I området bjuder västra Kungsholmen på gröna parker och bad i Mälaren, vid sidan av ett rikt restaurang- och kaféliv.

Entré

I din välkomnande entré har jackor och väskor sin självklara plats i skjutdörrsgarderoben till vänster. Till höger finns plats för mer förvaring, eller för en hallbänk för trötta ben.

Vardagsrum och kök

Efter entrén möts du av det ljusa rummet där kök och vardagsrum är placerade. Här lagas maten på spatiösa bänkytor i skön arbetshöjd, i bekväm närhet till hemmets matplats. Invid kylen och frysen i fullhöjd finns städskåpet där moppar och trasor snällt väntar på städdagen. Vardagsrummet ger plats åt en stor soffa och favoritfåtöljen där det är skönt att pusta ut.

Uteplats

I anslutning till vardagsrummet finns din nya uteplats som ger plats åt utemöblemang och hemtrevliga växligheter. Med en egen liten oas utanför vardagsrummet är det enkelt att flytta ut sommarens måltider och lösa upp gränsen mellan inomhus och utomhus.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum har en smart inbyggd garderob med skjutdörrar där säsongens kläder prydligt kan sorteras. Här ser du ut över den egna uteplatsen när du drar upp rullgardinen på morgonen. Rummet rymmer utan problem den breda sängen och dubbla sängbord.

Sovrum 2

På andra sidan badrummet väntar det andra sovrummet som ger lättmöblerad plats för säng och förvaringsmöbler på den ljusa ekparketten.

Extrarum

Invid köket finns ett extrarum som kan användas som allt från förråd till övernattningsrum.

Badrum

Ditt nya badrum har ljust helkaklade väggar och ett lättskött klinkergolv. När tvättkorgen är full gör tvätt- och torkmaskinerna jobbet på energieffektivt vis, och den ovanliggande bänken underlättar sorterande och vikande. Efter duschen torkar handduken snabbt på handdukstorken.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan