Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

8-1101, 3 Rum, 84 m²

7 planerade visningar

7 planerade visningar

Läs mer

Generös uteplats i naturnära Kristineberg

När du kliver in i din nya lägenhet möts du av ett naturligt ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Här bor du i en Svanenmärkt lägenhet med egen uteplats och naturen runt knuten.

Vardagsrummet förlängs med en generös uteplats med lummigt gårdsläge, och den öppna planlösningen skapar en stor social yta. I ditt nya hem finns två rymliga sovrum och toppmoderna, energieffektiva vitvaror som underlättar vardagens bestyr. I området bjuder västra Kungsholmen på gröna parker och bad i Mälaren, vid sidan av ett rikt restaurang- och kaféliv.

Entré

I din välkomnande entré har jackor och väskor sin självklara plats i skjutdörrsgarderoben till vänster. Till höger finns plats för mer förvaring, eller för en hallbänk för trötta ben.

Vardagsrum och kök

Efter entrén möts du av det ljusa rummet där kök och vardagsrum är placerade. Här lagas maten på spatiösa bänkytor i skön arbetshöjd, i bekväm närhet till hemmets matplats. Invid kylen och frysen i fullhöjd finns städskåpet där moppar och trasor snällt väntar på städdagen. Vardagsrummet ger plats åt en stor soffa och favoritfåtöljen där det är skönt att pusta ut.

Uteplats

I anslutning till vardagsrummet finns din nya uteplats som ger plats åt utemöblemang och hemtrevliga växligheter. Med en egen liten oas utanför vardagsrummet är det enkelt att flytta ut sommarens måltider och lösa upp gränsen mellan inomhus och utomhus.

Sovrum 1

Ditt nya sovrum har en smart inbyggd garderob med skjutdörrar där säsongens kläder prydligt kan sorteras. Här ser du ut över den egna uteplatsen när du drar upp rullgardinen på morgonen. Rummet rymmer utan problem den breda sängen och dubbla sängbord.

Sovrum 2

På andra sidan badrummet väntar det andra sovrummet som ger lättmöblerad plats för säng och förvaringsmöbler på den ljusa ekparketten.

Extrarum

Invid köket finns ett extrarum som kan användas som allt från förråd till övernattningsrum.

Badrum

Ditt nya badrum har ljust helkaklade väggar och ett lättskött klinkergolv. När tvättkorgen är full gör tvätt- och torkmaskinerna jobbet på energieffektivt vis, och den ovanliggande bänken underlättar sorterande och vikande. Efter duschen torkar handduken snabbt på handdukstorken.

Hemfakta

Bostad
8-1101
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
3
Storlek
84 m²
Inflytt från
Januari 2020
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan