Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

7-1601, 3 Rum, 84 m²

Beskrivning

Genomgångslägenhet högst upp i huset

Avsluta löprundan längst Kungsholmens vatten med en spurt upp för trapporna till din trea högst upp i huset. Här bor du i en välplanerad lägenhet med Kristinebergs Slottspark som granne.

Runt en lummig innergård ligger tre hus, och högst upp i det ena finns din nya trea. Från balkongen i gårdens södra hörn kan du blicka ut över vad som är på gång där nere. Inne i lägenheten har du smart planerade rum för umgänge, vardagsbestyr, egentid och lugn och ro. Utanför dörren väntar Kungsholmens citynära natur.

Hall

Från hallen ser du fram till ytan där köket och vardagsrummet möts. Till höger finns trivsam plats för en hallbänk, och ytterkläderna gömmer du undan bakom skjutdörrarna till vänster. Det stilrena klinkergolvet är enkelt att städa rent från leriga fotspår.

Kök och arbetsrum

På induktionshällen kokar pastavattnet upp på nolltid, och med ugnen i ergonomisk höjd har du bra uppsikt över brödets gräddning. Du har gott om bänkyta och förvaring. Fönstret och den franska balkongen släpper in ljus och luft till middagar och matbestyr. Rummet bakom köket blir till arbetsrum, extra förråd eller hemmaverkstad.

Vardagsrum och balkong

Gemenskapsyta har du gott om med ditt nya vardagsrum som förstoras med balkongens utomhusyta. Sällskapliga möblemang och trivsamma detaljer skapar härliga utrymmen för umgänge, vila, fest och vardagsbestyr.

Badrum

Din egen tvätthörna tar plats direkt till vänster i badrummet. Tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk hjälper här till med veckans tvätt. Kaklet når från golv till tak och möter klinkerplattorna med skön komfortvärme. Spegelskåpet har egen belysning, och resten av ljuset kommer från spotlights i taket.

Sovrum 1 och 2

Ett sovrum på tretton kvadratmeter med skjutdörrsgarderob och ett på nio med hörngarderob – här finns två rum för lugn och ro med bra förvaring. Hemmets ekparkett och vitmålade väggar ger grunden för möbleringen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan