Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

7-1601, 3 Rum, 84 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Genomgångslägenhet högst upp i huset

Avsluta löprundan längst Kungsholmens vatten med en spurt upp för trapporna till din trea högst upp i huset. Här bor du i en välplanerad lägenhet med Kristinebergs Slottspark som granne.

Runt en lummig innergård ligger tre hus, och högst upp i det ena finns din nya trea. Från balkongen i gårdens södra hörn kan du blicka ut över vad som är på gång där nere. Inne i lägenheten har du smart planerade rum för umgänge, vardagsbestyr, egentid och lugn och ro. Utanför dörren väntar Kungsholmens citynära natur.

Hall

Från hallen ser du fram till ytan där köket och vardagsrummet möts. Till höger finns trivsam plats för en hallbänk, och ytterkläderna gömmer du undan bakom skjutdörrarna till vänster. Det stilrena klinkergolvet är enkelt att städa rent från leriga fotspår.

Kök och arbetsrum

På induktionshällen kokar pastavattnet upp på nolltid, och med ugnen i ergonomisk höjd har du bra uppsikt över brödets gräddning. Du har gott om bänkyta och förvaring. Fönstret och den franska balkongen släpper in ljus och luft till middagar och matbestyr. Rummet bakom köket blir till arbetsrum, extra förråd eller hemmaverkstad.

Vardagsrum och balkong

Gemenskapsyta har du gott om med ditt nya vardagsrum som förstoras med balkongens utomhusyta. Sällskapliga möblemang och trivsamma detaljer skapar härliga utrymmen för umgänge, vila, fest och vardagsbestyr.

Badrum

Din egen tvätthörna tar plats direkt till vänster i badrummet. Tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk hjälper här till med veckans tvätt. Kaklet når från golv till tak och möter klinkerplattorna med skön komfortvärme. Spegelskåpet har egen belysning, och resten av ljuset kommer från spotlights i taket.

Sovrum 1 och 2

Ett sovrum på tretton kvadratmeter med skjutdörrsgarderob och ett på nio med hörngarderob – här finns två rum för lugn och ro med bra förvaring. Hemmets ekparkett och vitmålade väggar ger grunden för möbleringen.

Hemfakta

Bostad
7-1601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
3
Storlek
84 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan