Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

7-1502, 2 Rum, 58 m²

Tvåa med city och natur inom räckhåll

Stilren design, praktisk planering och energieffektiva lösningar för miljöns och ekonomins skull – välkommen till en välplanerad tvåa att trivas i mitt på västra Kungsholmen.

Den lediga dagen kan startas med en löprunda längst strandstigen följt av en avkopplande återhämtning under Slottsparkens fruktträd, eller med att du väljer bort allt det där och dröjer dig kvar i sängen i stället. När du vill ha natur eller cityplus och bor på västra Kungsholmen finns det alltid mycket att välja på, eller mycket att välja bort. Din nya tvåa består av välplanerade rum i stilrent utförande.

Hall

I hallen välkomnas du med gott om förvaring för ytterkläder och städattiraljer, och med en fri sikt fram till vardagsrummet med trivsamt ljusinsläpp. Klinkergolvet räds inte lite lera och grus.

Vardagsrum och kök

Hemma hos dig möts köket och vardagsrummet i ett umgängesvänligt rum. I en hörna finns köket placerat i vinkel, och i hörnet tvärs över finns dörren som leder mot balkongen. Induktionshällen, den integrerade diskmaskinen, ugnen i skön arbetshöjd och resten av vitvarorna hemma hos dig drar lägsta möjliga energi med miljön och plånboken i åtanke.

Balkong

Din nya balkong blir en skön utomhusoas att ha nära till hands. Här kan du koppla av med en väntande bok eller plantera växtskotten i större krukor utan att jorda ner inomhus. Mer utomhusplats har du nere på den lummiga innergården.

Sovrum

Från hallen når du ditt nya sovrum. En luftig möbleringsbar yta, en rymlig garderobsvägg och fönster mot den egna balkongen är grunden för ditt nya sovrum.

Badrum

I det helkaklade badrummet väntar kombimaskinen när det är dags att tvätta. Klinkergolvets komfortvärme uppskattas av nyduschade eller frusna fötter, och du får bra belysning från spotlights i taket. Spegelskåp med belysning och kommod under tvättstället löser badrumsförvaringen.

Hemfakta

Bostad
7-1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
2
Storlek
58 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan