Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

7-1403, 4 Rum, 98 m²

98 kvadratmeter och en balkong

Välkommen till en fyra med väldisponerade ytor för ett aktivt liv. Här finns öppna ytor för gemenskap och umgänge, och trivsamt placerade sovrum för avskildhet och egentid.

Slå dig ner i soffan eller kliv ut på balkongen och pusta ut i den friska luften. Hemma hos dig finns gott om plats för umgänge och avkoppling. Du har tre sovrum, dubbla badrum och gott om förvaring. Köket och vardagsrummet möts i ett avlångt gavelrum. Balkongen ger en egen utomhusmiljö, och nere på innergården finns den lummiga ytan som du delar med grannarna. Gårdshuset med terrass, odlingslådorna och pergolan ger en trivsam gård som förstorar hemmet.

Hall

Till vänster döljer skjutdörrarna förvaringen av ytterkläder och väskor. Här finns även plats för dammsugaren och annat i städskåpet. Golvet består av lättstädade och stilrena klinkerplattor.

Vardagsrum och kök

Ditt vardagsrum och kök mäter tillsammans 39 kvadratmeter. Detta ger gott om plats för sällskapliga möblemang på hemmets ekparkett. Ditt stilrent designade kök har klimatsnälla vitvaror och snygga kökssnickerier.

Badrum och gästtoalett

Badrummet blir badrum och tvättstuga med en tvätthörna till höger. Komfortvärmen är skön för nyduschade fötter, och du har bra förvaring över och under tvättstället. Gästtoaletten i hallen har även den en dusch, och båda rummen har helkaklade väggar och klinkergolv – stilrent och lättstädat.

Balkong

Balkongen når du från vardagsrummet. Här får du plats med både utemöblerna och de växande kryddodlingarna och tomatplantorna.

Sovrum 1

Dina tre sovrum ligger i var sin hörna av lägenheten för maximalt lugn. I det största sovrummet finns en garderobsvägg som hjälper dig att få undan kläderna och hålla rummet ordnat och harmoniskt. Utanför fönstret har du den egna balkongen.

Sovrum 2 och 3

På var sin sida om köket väntar de två mindre sovrummen. Här finns plats för säng och skrivbord på ekparketten. Det ena har en hörngarderob och det andra en klädkammare för förvaringen.

Hemfakta

Bostad
7-1403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan