Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

98 kvadratmeter och en balkong

Välkommen till en fyra med väldisponerade ytor för ett aktivt liv. Här finns öppna ytor för gemenskap och umgänge, och trivsamt placerade sovrum för avskildhet och egentid.

Slå dig ner i soffan eller kliv ut på balkongen och pusta ut i den friska luften. Hemma hos dig finns gott om plats för umgänge och avkoppling. Du har tre sovrum, dubbla badrum och gott om förvaring. Köket och vardagsrummet möts i ett avlångt gavelrum. Balkongen ger en egen utomhusmiljö, och nere på innergården finns den lummiga ytan som du delar med grannarna. Gårdshuset med terrass, odlingslådorna och pergolan ger en trivsam gård som förstorar hemmet.

Hall

Till vänster döljer skjutdörrarna förvaringen av ytterkläder och väskor. Här finns även plats för dammsugaren och annat i städskåpet. Golvet består av lättstädade och stilrena klinkerplattor.

Vardagsrum och kök

Ditt vardagsrum och kök mäter tillsammans 39 kvadratmeter. Detta ger gott om plats för sällskapliga möblemang på hemmets ekparkett. Ditt stilrent designade kök har klimatsnälla vitvaror och snygga kökssnickerier.

Badrum och gästtoalett

Badrummet blir badrum och tvättstuga med en tvätthörna till höger. Komfortvärmen är skön för nyduschade fötter, och du har bra förvaring över och under tvättstället. Gästtoaletten i hallen har även den en dusch, och båda rummen har helkaklade väggar och klinkergolv – stilrent och lättstädat.

Balkong

Balkongen når du från vardagsrummet. Här får du plats med både utemöblerna och de växande kryddodlingarna och tomatplantorna.

Sovrum 1

Dina tre sovrum ligger i var sin hörna av lägenheten för maximalt lugn. I det största sovrummet finns en garderobsvägg som hjälper dig att få undan kläderna och hålla rummet ordnat och harmoniskt. Utanför fönstret har du den egna balkongen.

Sovrum 2 och 3

På var sin sida om köket väntar de två mindre sovrummen. Här finns plats för säng och skrivbord på ekparketten. Det ena har en hörngarderob och det andra en klädkammare för förvaringen.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan