Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerade rum och gemensamma ytor

58 väl fördelade kvadratmeter inne i lägenheten, en egen balkong och en lummig innergård med gårdshus som du delar med grannarna – här bor du med gott om plats på västra Kungsholmen.

När hemmet sträcker sig utanför den egna lägenhetens väggar genom gemensamma utrymmen får livet fler ytor att breda ut sig på. Innergården ger en trädgård utanför dörren, gårdshuset blir ett andra vardagsrum eller platsen för den stora middagen. Odlingslådorna låter de gröna fingrarna få mer utrymme än vad balkongen tillåter. Inne i lägenheten har du din egna oas med smart planerade rum och stilren utformning.

Hall

I hallen välkomnas du av en fri sikt fram till vardagsrummets fönster och ett slitstarkt klinkergolv. Jackor, kepsar och skor kan gömmas undan bakom skjutdörrarna direkt till vänster, och dammsugaren får sitt hem i städskåpet i hörnet.

Vardagsrum och kök

I ditt nya kök har du gott om bänkyta för skärbrädor och bunkar när middagsbestyr står på schemat. På induktionshällen kokar soppan upp på nolltid, och hemma hos dig gör alla vitvarorna jobbet med låg energiåtgång. I vardagsrummet ger fönstren gott om ljus till vardagspyssel och festligheter, och balkongen släpper in luft.

Balkong

Från vardagsrummet når du din egna utomhusoas. Här kan kafémöbeln, hyllan med gröna växter och trivsamma ljusslingor skapa ett utomhusrum att räkna med. För mer utomhusplats kan du alltid gå ner till innergården.

Sovrum

Från sovrummet kan du kika ut på din balkong och vidare ner mot innergården. Här på hemmets ekparkett finns gott om utrymme för en säng av bredare modell. Skjutdörrsgarderoben står för förvaringen.

Badrum

När tvättkorgen börjar säga ifrån är det kombimaskinen i badrummet som hjälper dig med tvättbestyren. Badrummet har helkaklade väggar och klinkergolv med skön komfortvärme. Efter duschen torkar handduken snabbt på handdukstorken, och krämer och produkter kan vänta på rad i spegelskåpet med belysning.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan