Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

7-1401, 3 Rum, 84 m²

5 planerade visningar

5 planerade visningar

Läs mer

Balkong mot innergården i Kristineberg

På västra Kungsholmen finns det mesta inom räckhåll, och hemma kan du öppna dörren och kliva ut på en rymlig balkong i ditt nya kvarter med innergård.

Efter en dag i någon av de närliggande parkerna eller en tur på stan är det skönt att landa i din nya trea. Balkongen blir en självklar plats att pusta ut på under sommarhalvåret. I köket får matlagningen breda ut sig på dina nya köksbänkar, och i det lilla rummet bakom köket finns rum för den där stora klädkammaren eller det efterlängtade hemmakontoret.

Hall

Från trapphuset kliver du in i din nya hall. Vid sidan av skjutdörrsgarderoben finns här även utrymme för trivsam hallmöblering och praktiska krokar.

Kök och arbetsrum

I ditt nya kök finns gott om plats för hemmakocken att experimentera med nya smaker, eller att snabbt slänga ihop ett standardmellanmål. Disken sköts av den integrerade diskmaskinen, och hemma hos sig gör alla vitvaror jobbet med låg energiåtgång – ekonomiskt och miljövänligt. I köket kan måltiderna dukas upp i närhet till grytor och karotter. Invid köket finns det lilla extrarummet där drömmen om ett pysselrum, en klädkammare eller ett arbetsrum kan gå i uppfyllelse.

Vardagsrum och balkong

Köket och vardagsrummet möts i mitten, och i vardagsrummet väntar en stor och lättmöblerad yta. Soffan och resten av möblerna står fint på ekparketten. Glasdörren leder ut till balkongen som blir en utomhusförlängning av det sociala rummet. Här finns plats för utemöblerna, tomatplantan och samlingen med färska kryddor.

Badrum

Komfortvärmen i golvet och handdukstorken är välkomna detaljer i ditt nya badrum. Spegelskåpet med belysning, kommoden och hörnduschen ger ett trivsamt och praktiskt rum. Bänken till vänster vilar över tvättmaskinen och torktumlaren.

Sovrum 1 och 2

Plats för vila och återhämtning finns i dina två sovrum. Båda rummen har förberedd förvaring och plats för sängen. Det mindre vetter mot gatan utanför och det större mot balkongen och gården.

Hemfakta

Bostad
7-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
84 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan