Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

7-1401, 3 Rum, 84 m²

Beskrivning

Balkong mot innergården i Kristineberg

På västra Kungsholmen finns det mesta inom räckhåll, och hemma kan du öppna dörren och kliva ut på en rymlig balkong i ditt nya kvarter med innergård.

Efter en dag i någon av de närliggande parkerna eller en tur på stan är det skönt att landa i din nya trea. Balkongen blir en självklar plats att pusta ut på under sommarhalvåret. I köket får matlagningen breda ut sig på dina nya köksbänkar, och i det lilla rummet bakom köket finns rum för den där stora klädkammaren eller det efterlängtade hemmakontoret.

Hall

Från trapphuset kliver du in i din nya hall. Vid sidan av skjutdörrsgarderoben finns här även utrymme för trivsam hallmöblering och praktiska krokar.

Kök och arbetsrum

I ditt nya kök finns gott om plats för hemmakocken att experimentera med nya smaker, eller att snabbt slänga ihop ett standardmellanmål. Disken sköts av den integrerade diskmaskinen, och hemma hos sig gör alla vitvaror jobbet med låg energiåtgång – ekonomiskt och miljövänligt. I köket kan måltiderna dukas upp i närhet till grytor och karotter. Invid köket finns det lilla extrarummet där drömmen om ett pysselrum, en klädkammare eller ett arbetsrum kan gå i uppfyllelse.

Vardagsrum och balkong

Köket och vardagsrummet möts i mitten, och i vardagsrummet väntar en stor och lättmöblerad yta. Soffan och resten av möblerna står fint på ekparketten. Glasdörren leder ut till balkongen som blir en utomhusförlängning av det sociala rummet. Här finns plats för utemöblerna, tomatplantan och samlingen med färska kryddor.

Badrum

Komfortvärmen i golvet och handdukstorken är välkomna detaljer i ditt nya badrum. Spegelskåpet med belysning, kommoden och hörnduschen ger ett trivsamt och praktiskt rum. Bänken till vänster vilar över tvättmaskinen och torktumlaren.

Sovrum 1 och 2

Plats för vila och återhämtning finns i dina två sovrum. Båda rummen har förberedd förvaring och plats för sängen. Det mindre vetter mot gatan utanför och det större mot balkongen och gården.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan