Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Bo klimatsmart och praktiskt innanför tullarna

Välkommen till en tvåa där praktiska lösningar för ett aktivt liv och klimatsmarta lösningar för en hållbar framtid är grunden. Din Svanenmärkta lägenhet är välplanerad och smart utformad.

Hemma hos dig får matlagningen en egen hörna samtidigt som köket blir en del av vardagsrummet. Det är enkelt att umgås och röra sig mellan hemmets delar. Du har gott om förvaring i sovrummet där platssparande skjutdörrar döljer en generös garderob. Garderober finns även i hallen, och där har du också klinkergolv som inte räds leriga spår och grus. Köket och badrummet är båda välplanerade och utformade för en klimatsmart vardag.

Hall

Från trapphuset kliver du in i en hall med fri sikt fram till vardagsrummets fönster. Du har praktiskt klinkergolv som sedan övergår i hemmets ekparkett. Förvaringen står skjutdörrsgarderoben och städskåpet för.

Vardagsrum och kök

Ett ljust rum på sammantaget 28 kvadratmeter är platsen för matlagning, umgänge och slappa stunder. Köket är placerat i ena hörnet och är utrustat med energieffektiva vitvaror och bra förvaring och arbetsytor. Vardagsrummet har plats för matbordet och soffan.

Balkong

Vardagsrummets glasdörr leder ut till din nya balkong. Här har du en egen utomhusoas att njuta av. Blicka ut mot innergården, plantera om dina kryddodlingar eller koppla av i vilstolen.

Sovrum

Sovrummets rymliga garderob ordnar med hemmets klädförvaring. Skjutdörrarna gör att du slipper kompromissa med den möblerbara ytan. Du har gott och väl plats för dubbelsängen på ekparketten.

Badrum

Tvätten ordnar du i den kombinerade tvätt- och torkmaskinen i hörnet. Förutom högarna med vikt tvätt finns också plats för ett och annat ljus eller andra prydligheter på bänkskivan ovanför. På det komfortvarma klinkergolvet ligger badrumsmattan fint, och du får belysning från spotlights i taket och från spegelskåpet.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan