Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

7-1103, 4 Rum, 98 m²

Genomgångsfyran med uteplats mot gården

Ett, två, tre sovrum för egentid och stora ytor att umgås på både inomhus och utomhus – välkommen till en välplanerad fyra på västra Kungsholmen.

Efter uteplatsen tar kvarterets innegård vid och ger en gemensam förlängning av den egna ytan, och här på Kungsholmen är det aldrig långt till parker och till Mälarens vatten. Utrymme för stunderna utomhus finns det gott om när du bor i Kristineberg. Inne i din nya fyra väntar hög standard och välplanerade rum.

Hall

Med ett tåligt klinkergolv i hallen behöver du inte oroa dig över leriga fotspår och grus på parketten. Hallens högra vägg består av en generös skjutdörrsgarderob som löser förvaringen.

Vardagsrum och kök

Ett fullt utrustat och luftigt kök och en stor vardagsrumsyta med dörr mot uteplatsen – här är det enkelt att låta umgänge och vardagsbestyr får ta plats. Ljuset kommer in från båda håll, och rummen möts i mitten. När det vankas middag kan du duka upp i köksmiljö, i vardagsrummet eller på din egen uteservering.

Uteplats

Att öppna dörren och kliva ut på en egen uteplats ger enkelt en frihetskänsla. I din nya fyra har du ett utomhusrum på 16 kvadratmeter för umgänge, vila och lek. Ska en stol målas om är detta den självklara platsen.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum är rummet att längta till framåt kvällen. Bakom garderobens skjutdörrar kan kläderna ordnas i prydliga rader, och ljuset faller in från fönstret mot uteplatsen. Hemmets ekparkett återkommer i alla rum och blir basen för sängen och resten av möblemanget.

Sovrum 2 och 3

I var sitt hörn och med fönster mot andra hållet finns de två mindre sovrummen. Sovrummens placering ger maximalt med lugn och ro, samtidigt som det aldrig är långt mellan rummen. Sovrummet på nio kvadratmeter har en hörngarderob, och det på åtta har en egen klädkammare.

Badrum och gästtoalett

Tvättkorgens nivå hålls under kontroll med egna tvätt- och torkmaskiner i badrummet. På den ovanliggande bänken kan du vika och para ihop strumpor i ergonomisk höjd. Stilren och lättskött design återfinns i båda rummen. Två rum med dusch minskar körisken och gör det mindre stressigt när många ska iväg samtidigt.

Hemfakta

Bostad
7-1103
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan