Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Genomgångsfyran med uteplats mot gården

Ett, två, tre sovrum för egentid och stora ytor att umgås på både inomhus och utomhus – välkommen till en välplanerad fyra på västra Kungsholmen.

Efter uteplatsen tar kvarterets innegård vid och ger en gemensam förlängning av den egna ytan, och här på Kungsholmen är det aldrig långt till parker och till Mälarens vatten. Utrymme för stunderna utomhus finns det gott om när du bor i Kristineberg. Inne i din nya fyra väntar hög standard och välplanerade rum.

Hall

Med ett tåligt klinkergolv i hallen behöver du inte oroa dig över leriga fotspår och grus på parketten. Hallens högra vägg består av en generös skjutdörrsgarderob som löser förvaringen.

Vardagsrum och kök

Ett fullt utrustat och luftigt kök och en stor vardagsrumsyta med dörr mot uteplatsen – här är det enkelt att låta umgänge och vardagsbestyr får ta plats. Ljuset kommer in från båda håll, och rummen möts i mitten. När det vankas middag kan du duka upp i köksmiljö, i vardagsrummet eller på din egen uteservering.

Uteplats

Att öppna dörren och kliva ut på en egen uteplats ger enkelt en frihetskänsla. I din nya fyra har du ett utomhusrum på 16 kvadratmeter för umgänge, vila och lek. Ska en stol målas om är detta den självklara platsen.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum är rummet att längta till framåt kvällen. Bakom garderobens skjutdörrar kan kläderna ordnas i prydliga rader, och ljuset faller in från fönstret mot uteplatsen. Hemmets ekparkett återkommer i alla rum och blir basen för sängen och resten av möblemanget.

Sovrum 2 och 3

I var sitt hörn och med fönster mot andra hållet finns de två mindre sovrummen. Sovrummens placering ger maximalt med lugn och ro, samtidigt som det aldrig är långt mellan rummen. Sovrummet på nio kvadratmeter har en hörngarderob, och det på åtta har en egen klädkammare.

Badrum och gästtoalett

Tvättkorgens nivå hålls under kontroll med egna tvätt- och torkmaskiner i badrummet. På den ovanliggande bänken kan du vika och para ihop strumpor i ergonomisk höjd. Stilren och lättskött design återfinns i båda rummen. Två rum med dusch minskar körisken och gör det mindre stressigt när många ska iväg samtidigt.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan