Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Egen uteplats mot innergården innanför tullarna

Din nya etta rymmer alla bekvämligheter på en välplanerad yta. Sovalkoven ger sängen en avskild hörna, och den generösa uteplatsen förstorar och öppnar upp hemmet.

Med en stor uteplats kan en stor del av livet flytta ut till den egna utemiljön under sommarmånaderna. Men att kunna öppna dörren och kliva direkt ut är uppskattat året om. Inne i lägenheten har du välplanerade ytor och stilren utformning i hög standard. Sovalkoven gör ettan lik en tvåa, och det fullt utrustade köket i hörnet ger gott om plats för veckans matlagning.

Hall

I din nya hall hänger du av dig ytterkläderna direkt till vänster när du kommer hem. Hallens utformning ger gott om väggytor där du kan inreda med trivsamma och praktiska krokar och hallspegeln.

Kök och vardagsrum

I hemmets öppna rum möts matlagningsytan och vardagsrummet. Snabba mellanmål och avancerade helgbruncher får ta plats på dina nya köksbänkar. Den integrerade diskmaskinen, induktionshällen med ugn och resten av vitvarorna är stilrent designade och energieffektiva. Sommartid blir uteplatsen den självklara platsen för måltiderna, och inne i rummet finns plats för både matbord och soffhörna.

Sovalkov

I sovalkoven får sängen sin plats, och garderoberna står för förvaringen. Du har fri sikt fram till vardagsrummets breda fönster.

Uteplats

Som kronan på verket ligger din nya uteplats – en stor egen utomhusyta i gårdens ena hörn. Bekväma utomhusmöbler, hemtrevliga textilier och levande växtlighet skapar enkelt ett utomhusrum att trivas i.

Badrum

I ditt badrum finns alla möjliga bekvämligheter, allt i stilren utformning. Klinkergolvet har komfortvärme, du har handdukstork, spegelskåp med belysning och en kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan