Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

7-1101, 3 Rum, 84 m²

Beskrivning

Med en egen uteplats vid gårdens hörn

Granne med Slottsparken hittar du din nya innergård i Kristineberg. I gårdens södra hörn väntar din uteplats och resten av din nya trea.

Hemma hos dig suddas gränsen mellan inomhus och utomhus ut när dörren till uteplatsen får stå öppen. Ytan får bli en del av vardagsrummets hemtrevlighet, och den friska luften utifrån får följa med in. Hemmets öppna kök och vardagsrum balanseras med två sovrum och ett arbetsrum som ger utrymme för lugn och ro eller koncentrerat flit.

Hall

Välkommen in i en hall där jackor, stövlar och cykelhjälmar får sin plats i garderoben till vänster. De smidiga skjutdörrarna gör att du får extra väggytor att pryda med krokar och speglar. Golvet i klinker är slitstarkt och enkelt att rengöra.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet och köket bereder ut sig åt var sitt håll i genomgångsrummet. Matbestyr och vardagsrumshäng får här var sin del, samtidigt som rummen möts i mitten. I köket gör induktionshällen, kylen och frysen i hullhöjd och de andra vitvarorna jobbet med låg energiåtgång. Vardagsrummet förlängs ut mot uteplatsen.

Uteplats

Din nya uteplats ligger trivsamt placerad i gårdens ena hörn. Här kan du kliva ut i din egen utomhusmiljö och pusta ut några minuter medan du väntar på att grytan ska koka klart inne i köket.

Badrum

Direkt till vänster finns bänken som vilar över tvättmaskinen och torktumlaren. Bänken ger en självklar plats för vikande och grejande. Helkaklade väggar och klinkergolv är stilrent och lättskött. Men en handdukstork kan du vara säker på att handduken är torr när du kliver ut hörnduschen.

Sovrum 1 och 2

Hemmets två sovrum mäter 13 respektive 9 kvadratmeter. Rummen vetter åt var sitt håll och är båda utrustade med förvaring för allehanda kläder och pryttlar.

Arbetsrum

Invid köket finns ditt lilla arbetsrum där du kan låta hemmakontoret ta form. Om en arbetsplats inte står på önskelistan kanske rummet får förvandlas till en svårslagen klädkammare.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan