Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1603, 4 Rum, 98 m²

Plats för umgänge och lugn och ro

Högt upp i ett av kvartershusen i Kristineberg finns din nya fyra. Med öppna ytor och avskilda sovrum finns plats för stunderna tillsammans och för lugn och ro.

Köket och vardagsrummet breder ut sig åt var sitt håll i hemmets sociala del. Matlagningen får sin egen välförtjänta yta, samtidigt som hela rummet möts på mitten. Hemma hos dig är det enkelt att låta det sociala ta plats – och att dra sig undan till sitt. De tre sovrummen ligger placerade i var sitt hörn för maximal lugn och ro.

Hall

När du kommer hem till din nya fyra är det den välplanerade hallen som välkomnar dig. Här ser du fram till där vardagsrummet och köket möts i det ljusa rummet. Åt höger kan ytterkläderna gömmas undan bakom skjutdörrarna.

Vardagsrum och kök

I köket kan du få sällskap av den friska luften från den franska balkongen när du donar med middagsbestyren. Du har väl utplacerade och energieffektiva vitvaror och snygga kökssnickerier. I köket finns plats för matbordet och i vardagsrummet väntar mer yta för sällskaplig möblering. Oavsett om var och en grejer med sitt eller om det är en gemensam aktivitet som gäller går det ändå att umgås i ett hem med öppna ytor.

Badrum och gästtoalett

Smidigt placerad i hallen finns gästtoaletten med dusch, och längre in i lägenheten finns badrummet med tvätt- och torkmaskiner. Båda rummen har stilren utformning med helkaklade väggar, klinkergolv och spotlights i taket.

Balkong

Vardagsrummets glasdörr leder ut till den egna balkongen. Härifrån kan du spana bort mot innergården för att se vad som är på gång. Balkongen rymmer trivsamma utemöbler och växtligheter. Om de gröna fingrarna vill ha mer utrymme kan odlingslådorna på gården kanske bli en favoritplats.

Sovrum 1

Framåt kvällen är ditt nya sovrum platsen att drömma om. Här kommer du in i ett rymligt rum där den breda sängen får plats utan problem. Kläderna får sitt hem i den breda garderoben.

Sovrum 2 och 3

På var sin sida om köket finns hemmets två mindre sovrum. Oavsett om rummen blir barnrum, arbetsrum eller något helt annat är den förberedda förvaringen ett välkommet inslag. Det ena rummet har en hörngarderob och det andra har en egen klädkammare.

Hemfakta

Bostad
6-1603
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan