Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

6-1603, 4 Rum, 98 m²

Beskrivning

Plats för umgänge och lugn och ro

Högt upp i ett av kvartershusen i Kristineberg finns din nya fyra. Med öppna ytor och avskilda sovrum finns plats för stunderna tillsammans och för lugn och ro.

Köket och vardagsrummet breder ut sig åt var sitt håll i hemmets sociala del. Matlagningen får sin egen välförtjänta yta, samtidigt som hela rummet möts på mitten. Hemma hos dig är det enkelt att låta det sociala ta plats – och att dra sig undan till sitt. De tre sovrummen ligger placerade i var sitt hörn för maximal lugn och ro.

Hall

När du kommer hem till din nya fyra är det den välplanerade hallen som välkomnar dig. Här ser du fram till där vardagsrummet och köket möts i det ljusa rummet. Åt höger kan ytterkläderna gömmas undan bakom skjutdörrarna.

Vardagsrum och kök

I köket kan du få sällskap av den friska luften från den franska balkongen när du donar med middagsbestyren. Du har väl utplacerade och energieffektiva vitvaror och snygga kökssnickerier. I köket finns plats för matbordet och i vardagsrummet väntar mer yta för sällskaplig möblering. Oavsett om var och en grejer med sitt eller om det är en gemensam aktivitet som gäller går det ändå att umgås i ett hem med öppna ytor.

Badrum och gästtoalett

Smidigt placerad i hallen finns gästtoaletten med dusch, och längre in i lägenheten finns badrummet med tvätt- och torkmaskiner. Båda rummen har stilren utformning med helkaklade väggar, klinkergolv och spotlights i taket.

Balkong

Vardagsrummets glasdörr leder ut till den egna balkongen. Härifrån kan du spana bort mot innergården för att se vad som är på gång. Balkongen rymmer trivsamma utemöbler och växtligheter. Om de gröna fingrarna vill ha mer utrymme kan odlingslådorna på gården kanske bli en favoritplats.

Sovrum 1

Framåt kvällen är ditt nya sovrum platsen att drömma om. Här kommer du in i ett rymligt rum där den breda sängen får plats utan problem. Kläderna får sitt hem i den breda garderoben.

Sovrum 2 och 3

På var sin sida om köket finns hemmets två mindre sovrum. Oavsett om rummen blir barnrum, arbetsrum eller något helt annat är den förberedda förvaringen ett välkommet inslag. Det ena rummet har en hörngarderob och det andra har en egen klädkammare.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan