Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

6-1602, 2 Rum, 58 m²

Beskrivning

Välplanerade rum i Kristineberg

Välplanerade ytor och stilrena och hållbara material ger basen för lugn egentid och sociala stunder i din nya tvåa. Praktiska lösningar och bra förvaring underlättar vardagens pyssel och bestyr.

Här tar du emot nya och gamla vänner i en rymlig hall som öppnar upp mot lägenhetens olika rum. I vardagsrummet och köket finns plats för flera kockar när gemensam matlagning blir kvällens aktivitet. Känner ni inte matlagningsinspirationen kan ni alltid strosa ner till kvarterets planerade kvarterskrog. När kvällen går mot sitt slut har du ett sovrum med fönster ut mot den egna balkongen att längta till.

Vardagsrum och kök

Ett öppet rum med ekparkett blir platsen för matlagning och umgänge hemma hos dig. Köket i hörnet ger gott om plats för skärbrädor och råvaror när det är dags för middag. Den integrerade diskmaskinen, induktionshällen och resten av vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång. Rummet ger rum för soffan och matbordet.

Balkong

Din nya balkong blir en självklar plats för tomatplantor och kryddodlingar. För mer odlingsutrymme finns odlingslådorna på gården.

Sovrum

Den generösa garderobsväggen med skjutdörrar hjälper till med att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Här kan du möblera med den breda sängen och annan trivsam inredning. Utanför fönstret finns din egen balkong.

Badrum

Hemmets badrum är stilrent utformade med klinkergolv och helkaklade väggar. Inne i hörnet finns duschen, och när handduken är blöt torkar den fort igen på handdukstorken. Tvätten sköter du i kombimaskinen som är både tvättmaskin och torktumlare.

Hall

Hallen ger plats åt ytterkläderna till vänster och fri sikt fram till vardagsrummet. Klinkergolvet är enkelt att städa rent från leriga fotspår. Hallen knyter ihop alla rum, och städskåpet ger plats för dammsugaren och resten av städattiraljerna.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan