Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

6-1601, 4 Rum, 117 m²

Beskrivning

Ljust gavelläge högst upp i huset

Enkelfönster, dubbelfönster och trippelfönster gör din nya fyra till ett hem där ljuset får en viktig roll. Hemma hos dig får till och med klädkammaren ett eget fönster.

Vardagsrummet och köket samsas på en öppen yta där matlagning och gemenskap får ta plats. Tre sovrum ger utrymme för egentid och lugn och ro, och dubbla badrum minimerar körisken. Välplanerad förvaring ger hem åt ytterkläder, städattiraljer, tandborstar, klädsamlingar och husgeråd. Du har en egen balkong som blir en favoritplats under sommarmånaderna, och utanför dörren ger innergården en trädgård som du delar med grannarna.

Hall

Klinkergolvet tål lera och grus utan bekymmer. I resten av lägenheten breder ekparketten ut sig. Jackan och väskan göms undan bakom smidiga skjutdörrar till vänster, och längre in runt hörnet finns mer förvaring.

Kök och vardagsrum

I ditt nya kök lagas vardagliga och festliga måltider med energieffektiva vitvaror. Gott om bänkyta och förvaring i stilren design hjälper också till. I vardagsrummet finns plats för ett stort matbord och för annan sällskaplig möblering. Det ljusa gavelrummet har generöst med fönster åt båda hållen.

Balkong

Balkongen blir en trivsam utomhusmiljö på hemmaplan. Koppla av i en bekväm vilstol, eller duka upp till middag bland dina kryddodlingar. Ska du bjuda in till större kalas kan du flytta middagen till det mysiga gårdshuset som blir som ett andra vardagsrum.

Sovrum 1 med klädkammare

Ditt sovrum har en rymlig klädkammare med dörr åt två håll. Här får du hjälp att hålla ordning på allt från träningsbyxor till festkläder. Rummet har plats för en dubbelsäng där det är skönt att landa framåt kvällen.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger vägg i vägg vid lägenhetens andra sida. Rummen knyts ihop med en dörr som går mellan rummen. Rummen ger plats för sängen och lekhörnan, eller för skrivbordet och kontorshyllan.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan