Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1501, 4 Rum, 117 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Gavelfyra med natur och stad inom räckhåll

Bo nära vatten, natur och stadsliv i Kristineberg i denna öppna och luftiga gavelfyra som präglas av mycket ljus och rymliga ytor. Här har du möjlighet att flytta in redan innan årsskiftet.

När du bor i Kristineberg är det nära till klippbad, parkhäng och friluftsliv, samtidigt som stadslivet finns inom nära räckhåll. Hemma på gården i Kristineberg kan du lära känna grannarna eller hitta en lugn bänk för egentid. Platsen att komma hem till är din nya fyra med öppna ytor, egna rum och praktiska lösningar.

Hall

I din nya hall får ytterkläderna gott om plats bakom skjutdörrarna till vänster. Här finns också plats för städattiraljerna. Med klinkerplattor som golv är leriga avtryck ingenting att oroa sig för. Några steg in, runt hörnet till höger finns en till skjutdörrsgarderob som hjälper till med förvaringen.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet med gavelläge släpper in gott om ljus och bjuder på trivsamma utblickar åt båda håll. Sällskapliga möblemang kan ta plats på ekparketten. Matlagningsplatsen är uppbyggd av stilrena kökssnickerier och energieffektiva vitvaror.

Balkong

Med en balkong finns en självklar plats för tomatplantor och kryddodlingar. Vill de gröna fingrarna ha mer utrymme finns det odlingslådor på gården.

Sovrum 1 med klädkammare

Ditt nya sovrum ligger lite avskilt i ena hörnet. I klädkammaren får allt från fritidskläder till festblåsor plats utan trängselproblem. Du får in ljuset från ett dubbelfönster och du har trivsam plats för sängen.

Sovrum 2 och 3

De två andra sovrummen binds ihop med en dörr som går emellan dem. Rummen ger plats för säng, skrivbord och förvaring. Det större leder ut mot balkongen.

Badrum och gästtoalett

Stilren utformning och hög standard är grunden i ditt badrum. Du har maskiner som sköter tvätt och tork, en duschhörna och bra förvaring i spegelskåp och kommod. Gästtoaletten med dusch delar badrummets design.

Hemfakta

Bostad
6-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
117 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan