Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gavelfyra med natur och stad inom räckhåll

Bo nära vatten, natur och stadsliv i Kristineberg i denna öppna och luftiga gavelfyra som präglas av mycket ljus och rymliga ytor. Här har du möjlighet att flytta in redan innan årsskiftet.

När du bor i Kristineberg är det nära till klippbad, parkhäng och friluftsliv, samtidigt som stadslivet finns inom nära räckhåll. Hemma på gården i Kristineberg kan du lära känna grannarna eller hitta en lugn bänk för egentid. Platsen att komma hem till är din nya fyra med öppna ytor, egna rum och praktiska lösningar.

Hall

I din nya hall får ytterkläderna gott om plats bakom skjutdörrarna till vänster. Här finns också plats för städattiraljerna. Med klinkerplattor som golv är leriga avtryck ingenting att oroa sig för. Några steg in, runt hörnet till höger finns en till skjutdörrsgarderob som hjälper till med förvaringen.

Kök och vardagsrum

Vardagsrummet med gavelläge släpper in gott om ljus och bjuder på trivsamma utblickar åt båda håll. Sällskapliga möblemang kan ta plats på ekparketten. Matlagningsplatsen är uppbyggd av stilrena kökssnickerier och energieffektiva vitvaror.

Balkong

Med en balkong finns en självklar plats för tomatplantor och kryddodlingar. Vill de gröna fingrarna ha mer utrymme finns det odlingslådor på gården.

Sovrum 1 med klädkammare

Ditt nya sovrum ligger lite avskilt i ena hörnet. I klädkammaren får allt från fritidskläder till festblåsor plats utan trängselproblem. Du får in ljuset från ett dubbelfönster och du har trivsam plats för sängen.

Sovrum 2 och 3

De två andra sovrummen binds ihop med en dörr som går emellan dem. Rummen ger plats för säng, skrivbord och förvaring. Det större leder ut mot balkongen.

Badrum och gästtoalett

Stilren utformning och hög standard är grunden i ditt badrum. Du har maskiner som sköter tvätt och tork, en duschhörna och bra förvaring i spegelskåp och kommod. Gästtoaletten med dusch delar badrummets design.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan