Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hög standard hemma i Kristineberg

Här bor du på välplanerade ytor för ett aktivt liv, med hållbara och stilrena material som bas. Inflyttning redan i november 2019. Visningar sker i visningslägenhet av annan storlek.

Hemma hos dig gör välplanerad förvaring och energieffektiva vitvaror vardagen lite enklare. Genomgångsläget ger generöst med ljus, och balkongen blir en egen utomhusoas att njuta av. De öppna ytorna ger plats för sociala stunder, och lugn och ro väntar i de tre sovrummen. Gården utanför blir din nya trädgård som du delar med grannarna.

Hall

Klinkerplattorna i hallen ger ett stilrent intryck till hemmets första yta, samtidigt som de är tacksamt lättstädade. Jackorna och skorna får sin nya plats bakom skjutdörrarna till höger.

Vardagsrum och kök

Från hallen når du köket åt höger. Här har du en yta som bjuder in till matlagning och sociala stunder. Gott om bänkyta gör det möjligt för flera att laga mat tillsammans. Med matplatsen i köket kan måltiderna intas i trivsam köksmiljö. Vardagsrummet ge mer utrymme åt gemenskapen. Soffan, favoritfåtöljen och trivsamma detaljer ger ett rum att känna sig hemma i.

Badrum och gästtoalett

I ditt nya badrum är klinkergolvet med komfortvärme extra uppskattat efter duschen. Här kommer ljuset från spotlights i taket och från spegelskåpets belysning, och du har bra förvaring i kommoden och spegelskåpet. Tvättmaskinen och torktumlaren hjälper dig att hålla kläderna i toppskick. Gästtoaletten vid hallen delar badrummets stilrena utformning, och även här finns en dusch i ena hörnet.

Balkong

Ett eget utomhusrum är alltid välkommet. Oavsett om det handlar om att duka upp sommarens måltider utomhus, ta en nypa frisk luft på vintern eller vädra kläderna.

Sovrum 1

Vägg i vägg med vardagsrummet finns ditt nya sovrum. Här kan den breda sängen få sällskap av dubbla sängbord och trivsamma detaljer. Garderoben rymmer klädsamlingen.

Sovrum 2 och 3

Hemma hos dig är sovrummen placerade i tre olika hörn. De två mindre sovrummen ligger på var sin sida av köket. Rummen erbjuder förvaring i form av en garderob respektive en klädkammare.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan