Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Stilren tvåa nära natur och stad

I Kristineberg är det enkelt att låta naturen få en självklar plats i vardagen samtidigt som du lever ett aktivt stadsliv. Hemma har du en välplanerad tvåa i stilrent utförande.

Snöra på dig springskorna och starta dagen med en tur längst med vattnet, eller koppla av med en väntande bok i den lummiga slottsparken. Hemma hos dig finns grönområden och Mälarens vatten inom nära räckhåll. Kungsholmen bjuder på ett rikt urbant utbud, och centrala Stockholm når du på tio minuter. I din tvåa väntar 58 smart planerade kvadratmeter.

Vardagsrum och kök

I köket lagas vardagens måltider och festliga smaksensationer med energieffektiva vitvaror som hjälp. Gott om bänkyta och förvaring hjälper också till. I vardagsrummet finns plats för ett stort matbord och för annan sällskaplig möblering. Rummet öppnas upp mot balkongen.

Balkong

På din nya balkong kan du skapa en egen utomhusoas med hjälp av trivsam möblering och gröna växter.

Sovrum

Bakom skjutdörrarna ryms hela samlingen med kläder och en hel del pryttlar. Garderoben hjälper till med att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Rummet ger plats åt den breda sängen.

Badrum

Kombimaskinen är smidigt placerade under en arbetsbänk. Resten av rummet ger plats åt hörndusch, wc-stol och tvättställ med förvaring i spegelskåpet över och i kommoden under. Du har en handdukstork och stilren utformning med helkaklade väggar och klinkergolv.

Hall

I hallen får ytterkläderna bra med plats bakom skjutdörrarna till vänster. I garderoben några steg in finns också plats för städattiraljerna. Med klinkerplattor som golv är leriga avtryck ingenting att oroa sig för.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan