Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1402, 2 Rum, 58 m²

3 planerade visningar

3 planerade visningar

Läs mer

Inflyttning: från november 2019 till oktober 2020

Stilren tvåa nära natur och stad

I Kristineberg är det enkelt att låta naturen få en självklar plats i vardagen samtidigt som du lever ett aktivt stadsliv. Hemma har du en välplanerad tvåa i stilrent utförande.

Snöra på dig springskorna och starta dagen med en tur längst med vattnet, eller koppla av med en väntande bok i den lummiga slottsparken. Hemma hos dig finns grönområden och Mälarens vatten inom nära räckhåll. Kungsholmen bjuder på ett rikt urbant utbud, och centrala Stockholm når du på tio minuter. I din tvåa väntar 58 smart planerade kvadratmeter.

Vardagsrum och kök

I köket lagas vardagens måltider och festliga smaksensationer med energieffektiva vitvaror som hjälp. Gott om bänkyta och förvaring hjälper också till. I vardagsrummet finns plats för ett stort matbord och för annan sällskaplig möblering. Rummet öppnas upp mot balkongen.

Balkong

På din nya balkong kan du skapa en egen utomhusoas med hjälp av trivsam möblering och gröna växter.

Sovrum

Bakom skjutdörrarna ryms hela samlingen med kläder och en hel del pryttlar. Garderoben hjälper till med att hålla sovrummet ordnat och harmoniskt. Rummet ger plats åt den breda sängen.

Badrum

Kombimaskinen är smidigt placerade under en arbetsbänk. Resten av rummet ger plats åt hörndusch, wc-stol och tvättställ med förvaring i spegelskåpet över och i kommoden under. Du har en handdukstork och stilren utformning med helkaklade väggar och klinkergolv.

Hall

I hallen får ytterkläderna bra med plats bakom skjutdörrarna till vänster. I garderoben några steg in finns också plats för städattiraljerna. Med klinkerplattor som golv är leriga avtryck ingenting att oroa sig för.

Hemfakta

Bostad
6-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
58 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan