Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

6-1401, 4 Rum, 117 m²

Beskrivning

Hemmet med nya vinklar

En gavellägenhet med härliga ljusinsläpp, öppna ytor, egna rum, dubbla badrum och bra förvaring – här är det enkelt att trivas. Balkongen blir pricken över i:et.

Hemma hos dig ger nya vinklar och hörn nytt liv till hemmet. När alla vinklar inte är räta skapas nya och härliga rum där livet får ta plats. I vardagsrummet faller ljuset in från flera fönster i två väderstreck, och rummet möter kökets matlagningsyta med en öppen bänk. Tre sovrum ger plats för egentid, och balkongen ger frisk luft på hemmaplan.

Hall

Här kliver du in i en hall med klinkerplattor under fötterna och skjutdörrsgarderob till vänster. Väggen mittemot kan prydas med hallspegeln och praktiska krokar. Runt hörnet finns en till skjutdörrsgarderob för mer förvaring.

Kök och vardagsrum

I ditt nya vardagsrum faller ljuset in från två håll. Ett ljust rum med ekparkett blir platsen för matlagning och umgänge. Här kan umgänge stå i centrum oavsett om det är gemensam aktivitet som står på schemat eller om var och en grejar med sitt. Matlagningsytan ger gott om plats för skärbrädor och råvaror när det är dags för middag. Induktionshällen och resten av vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång.

Balkong

Din balkong ger ett eget utomhusrum att njuta av. Oavsett om det handlar om att duka upp middagen utomhus eller hänga kläderna på vädring är det skönt att ha en egen utomhusyta.

Sovrum 1 med klädkammare

Med en stor klädkammare är förvaringsproblemen ett minne blott. Här kan kläderna hänga på prydliga rader. I sovrummet väntar en luftig yta för den breda sängen och rogivande detaljer.

Sovrum 2 och 3

Två sovrum till ger plats för fler familjemedlemmar eller till hemmakontoret. Rummen ligger vägg i vägg och har en dörr emellan sig. Det större av rummen leder vidare ut mot balkongen.

Badrum och gästtoalett

I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare smidigt placerade under en arbetsbänk. Andra sidan av rummet ger plats åt hörndusch, wc-stol och tvättställ med förvaring över och under. Du har en handdukstork där handduken torkar fort, och stilren utformning med helkaklade väggar och klinkergolv. Gästtoaletten med dusch delar badrummets utformning.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan