Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1401, 4 Rum, 117 m²

Hemmet med nya vinklar

En gavellägenhet med härliga ljusinsläpp, öppna ytor, egna rum, dubbla badrum och bra förvaring – här är det enkelt att trivas. Balkongen blir pricken över i:et.

Hemma hos dig ger nya vinklar och hörn nytt liv till hemmet. När alla vinklar inte är räta skapas nya och härliga rum där livet får ta plats. I vardagsrummet faller ljuset in från flera fönster i två väderstreck, och rummet möter kökets matlagningsyta med en öppen bänk. Tre sovrum ger plats för egentid, och balkongen ger frisk luft på hemmaplan.

Hall

Här kliver du in i en hall med klinkerplattor under fötterna och skjutdörrsgarderob till vänster. Väggen mittemot kan prydas med hallspegeln och praktiska krokar. Runt hörnet finns en till skjutdörrsgarderob för mer förvaring.

Kök och vardagsrum

I ditt nya vardagsrum faller ljuset in från två håll. Ett ljust rum med ekparkett blir platsen för matlagning och umgänge. Här kan umgänge stå i centrum oavsett om det är gemensam aktivitet som står på schemat eller om var och en grejar med sitt. Matlagningsytan ger gott om plats för skärbrädor och råvaror när det är dags för middag. Induktionshällen och resten av vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång.

Balkong

Din balkong ger ett eget utomhusrum att njuta av. Oavsett om det handlar om att duka upp middagen utomhus eller hänga kläderna på vädring är det skönt att ha en egen utomhusyta.

Sovrum 1 med klädkammare

Med en stor klädkammare är förvaringsproblemen ett minne blott. Här kan kläderna hänga på prydliga rader. I sovrummet väntar en luftig yta för den breda sängen och rogivande detaljer.

Sovrum 2 och 3

Två sovrum till ger plats för fler familjemedlemmar eller till hemmakontoret. Rummen ligger vägg i vägg och har en dörr emellan sig. Det större av rummen leder vidare ut mot balkongen.

Badrum och gästtoalett

I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare smidigt placerade under en arbetsbänk. Andra sidan av rummet ger plats åt hörndusch, wc-stol och tvättställ med förvaring över och under. Du har en handdukstork där handduken torkar fort, och stilren utformning med helkaklade väggar och klinkergolv. Gästtoaletten med dusch delar badrummets utformning.

Hemfakta

Bostad
6-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
4
Storlek
117 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan