Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1303, 4 Rum, 98 m²

6 planerade visningar

6 planerade visningar

Läs mer

Hitta nya vägar i Kristineberg

På västra Kungsholmen väntar nya löprundor och nya promenadvägar i varierande natur- och stadsmiljö. Parkerna ligger tätt, Mälaren finns inom räckhåll och hela det urbana utbudet lika så.

I Kristineberg finns fyran att längta hem till. Du bor med en hög standard och med noggrant utvalda material som bas för den egna smaken. Praktisk förvaring i hall, badrum, kök och sovrum underlättar i vardagen, och toppmoderna vitvaror hjälper till med köksbestyr och tvätt. Nere på innergården finns gårdshuset, odlingslådorna och gott om trivsamma sittplatser. Hemma ger balkongen en egen utemiljö.

Hall

Välkommen in i en hall där det stilrena klinkergolvet är lättstädat när leriga fotspår har satt sina avtryck. Skjutdörrsgarderoben håller ordning på säsongens alla ytterkläder.

Vardagsrum och kök

I hemmets öppna del finns trivsam plats för gemenskap oavsett om det är vardagsbestyr eller festligheter som står på schemat. I köket lagas avancerade middagar och snabba mellanmål på stilrena köksbänkar. Vitvarorna värmer upp, håller kallt och diskar med låg energiåtgång. Vardagsrummet är lättmöblerat och förlängs ut mot balkongen.

Badrum och gästtoalett

I badrummet möter de helkaklade väggarna ett klinkergolv med komfortvärme. Handdukstork, smidig förvaring, belysning från spotlights i tak ger ett badrum att trivas i. Med tvättmaskin och torktumlare i ena hörnet behöver du inte bekymra dig över bortglömda tvättider i en gemensam tvättstuga. Gästtoaletten i hallen är även den utrustad med dusch, och här väntar samma stilrena utformning som i badrummet.

Balkong

En hylla där de gröna växterna kan stå på rad, en bekväm utomhussoffa och några ljuslyktor – på din nya balkong är det enkelt att skapa en trivsam utomhusoas på hemmaplan.

Sovrum 1

Bakom skjutdörrarna kan samlingen med kläder hänga i prydliga rader. Fönstret vetter ut mot den egna balkongen. I ditt sovrum finns luftig plats för en säng i valfri bredd där det är skönt att landa vid dagens slut. Hemmets ekparkett når in i alla rum och blir en bra bas för möblemanget.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum ger fler platser att dra sig undan till. Det ena rummets garderob och det andra rummets klädkammare blir en del i hemmets förvaring. Här finns rum för hemliga världar och tågbanor vid sidan av sängen, eller för det stora skrivbordet för hemmakontoret.

Hemfakta

Bostad
6-1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan