Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

6-1303, 4 Rum, 98 m²

Beskrivning

Hitta nya vägar i Kristineberg

På västra Kungsholmen väntar nya löprundor och nya promenadvägar i varierande natur- och stadsmiljö. Parkerna ligger tätt, Mälaren finns inom räckhåll och hela det urbana utbudet lika så.

I Kristineberg finns fyran att längta hem till. Du bor med en hög standard och med noggrant utvalda material som bas för den egna smaken. Praktisk förvaring i hall, badrum, kök och sovrum underlättar i vardagen, och toppmoderna vitvaror hjälper till med köksbestyr och tvätt. Nere på innergården finns gårdshuset, odlingslådorna och gott om trivsamma sittplatser. Hemma ger balkongen en egen utemiljö.

Hall

Välkommen in i en hall där det stilrena klinkergolvet är lättstädat när leriga fotspår har satt sina avtryck. Skjutdörrsgarderoben håller ordning på säsongens alla ytterkläder.

Vardagsrum och kök

I hemmets öppna del finns trivsam plats för gemenskap oavsett om det är vardagsbestyr eller festligheter som står på schemat. I köket lagas avancerade middagar och snabba mellanmål på stilrena köksbänkar. Vitvarorna värmer upp, håller kallt och diskar med låg energiåtgång. Vardagsrummet är lättmöblerat och förlängs ut mot balkongen.

Badrum och gästtoalett

I badrummet möter de helkaklade väggarna ett klinkergolv med komfortvärme. Handdukstork, smidig förvaring, belysning från spotlights i tak ger ett badrum att trivas i. Med tvättmaskin och torktumlare i ena hörnet behöver du inte bekymra dig över bortglömda tvättider i en gemensam tvättstuga. Gästtoaletten i hallen är även den utrustad med dusch, och här väntar samma stilrena utformning som i badrummet.

Balkong

En hylla där de gröna växterna kan stå på rad, en bekväm utomhussoffa och några ljuslyktor – på din nya balkong är det enkelt att skapa en trivsam utomhusoas på hemmaplan.

Sovrum 1

Bakom skjutdörrarna kan samlingen med kläder hänga i prydliga rader. Fönstret vetter ut mot den egna balkongen. I ditt sovrum finns luftig plats för en säng i valfri bredd där det är skönt att landa vid dagens slut. Hemmets ekparkett når in i alla rum och blir en bra bas för möblemanget.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum ger fler platser att dra sig undan till. Det ena rummets garderob och det andra rummets klädkammare blir en del i hemmets förvaring. Här finns rum för hemliga världar och tågbanor vid sidan av sängen, eller för det stora skrivbordet för hemmakontoret.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan