Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerad tvåa innanför tullarna

I Kristineberg ligger grönområdena tätt i ett urbant område innanför tullarna. Från din nya tvåa har du nära till det mesta, och hemma har du stilrena och välplanerade ytor att njuta av.

När du kliver in genom dörren till din nya lägenhet står du i en hall som välkomnar dig med gott om plats för ytterkläder och en fri sikt fram till vardagsrummets dubbelfönster. Till höger finns badrummet med tvättmöjlighet, och till vänster väntar sovrummet med generös skjutdörrsgarderob. Vardagsrummet och köket möts i ett öppet rum, och balkongen ger en egen utomhusmiljö.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet rymmer möblemang för måltider och soffstunder. Köket med energieffektiva vitvaror och bra köksförvaring är placerat i ena hörnet. Diskmaskinen är snyggt integrerad, och ugnen och mikron är ergonomiskt placerade.

Balkong

Från vardagsrummet når du din nya balkong. Här kan du kliva ut på i din egen utomhusmiljö utan att lämna hemmet. För mer utomhusutrymme väntar kvarterets lummiga innergård.

Sovrum

I sovrummet väntar en luftig yta för den breda sängen och rogivande detaljer. Med en generös garderobsvägg är förvaringsproblemen ett minne blott. Här kan kläderna hänga på prydliga rader bakom smidiga skjutdörrar.

Badrum

I ditt badrum finns maskinen som sköter tvätt och tork, en duschhörna och bra förvaring i spegelskåp och kommod. Du har helkaklade väggar och klinkergolv som stilren bas.

Hall

Klinkergolvet räds inte lera och grus. I resten av lägenheten breder ekparketten ut sig. Jackan och väskan göms undan bakom smidiga skjutdörrar till vänster, och städskåpet ett par steg in ger mer förvaring.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan