Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1301, 4 Rum, 117 m²

Bo med gavelläge i Kristineberg

När du kliver in i hallen ser du rakt fram till ditt nya vardagsrum. Från gavelrummets många fönster faller ljuset in över sällskapliga möblemang och över hemmets ekparkett.

Hemma hos dig är stilrena material, välplanerade ytor och hög standard grunden. I det öppna rummet knyts matlagningen och resten av det sociala ihop med den öppna köksbänken, och det är enkelt att göra hackande och sköljande till en del av umgänget. När det vaknas sommarkalas blir innergårdens gårdshus med terrass platsen att förflytta festligheterna till, och en stor och levande innergård är uppskattat året om.

Hall

I hallen välkomnas du med plats för ytterkläderna till vänster och fri sikt fram till vardagsrummet. Klinkergolvet är enkelt att städa rent från leriga fotspår. Runt hörnet finns en till garderob med skjutdörrar vilket underlättar hemmets förvaring.

Kök och vardagsrum

Här får den matlagningsglada utrymme för att experimentera med nya smaker på dubbla köksbänkar. Stilrena kökssnickerier och energieffektiva vitvaror blir grunden för avancerade såser och snabba mellanmål. Det ljusa gavelrummet ger plats åt den bekväma soffan och middagsbordet där många får plats.

Balkong

Från ett av sovrummen når du din nya balkong. Här kan du kliva ut på i din egen utomhusmiljö utan att lämna hemmet. Trivsamma möbler och små odlingar skapar en egen oas.

Sovrum 1 med klädkammare

Ditt nya sovrum mäter tolv kvadratmeter och blir platsen att längta till framåt kvällen. Klädkammaren ger ett eget rum åt hela samlingen med kläder för alla tillfällen och väder.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg, och med dörr emellan, finns de två andra sovrummen. Det ena leder ut mot balkongen och är utrustat med en hörngarderob. Hemmets ekparkett och vitmålade väggar ger en stilren bas för olika sorters rum.

Badrum och gästtoalett

Med tvättmaskin och torktumlare i badrummet är bortglömda tvättider ett minne blott. Ovanpå maskinerna har du en praktisk bänk som underlättar vikande och sorterande. Dusch i ena hörnet, bra förvaring under och över tvättstället och stilren design ger ett badrum att trivas i. Mittemot finns gästtoaletten med dusch som delar badrummets design och gör så att du kan undvika irriterande köbildning.

Hemfakta

Bostad
6-1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
117 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan