Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

6-1301, 4 Rum, 117 m²

Beskrivning

Bo med gavelläge i Kristineberg

När du kliver in i hallen ser du rakt fram till ditt nya vardagsrum. Från gavelrummets många fönster faller ljuset in över sällskapliga möblemang och över hemmets ekparkett.

Hemma hos dig är stilrena material, välplanerade ytor och hög standard grunden. I det öppna rummet knyts matlagningen och resten av det sociala ihop med den öppna köksbänken, och det är enkelt att göra hackande och sköljande till en del av umgänget. När det vaknas sommarkalas blir innergårdens gårdshus med terrass platsen att förflytta festligheterna till, och en stor och levande innergård är uppskattat året om.

Hall

I hallen välkomnas du med plats för ytterkläderna till vänster och fri sikt fram till vardagsrummet. Klinkergolvet är enkelt att städa rent från leriga fotspår. Runt hörnet finns en till garderob med skjutdörrar vilket underlättar hemmets förvaring.

Kök och vardagsrum

Här får den matlagningsglada utrymme för att experimentera med nya smaker på dubbla köksbänkar. Stilrena kökssnickerier och energieffektiva vitvaror blir grunden för avancerade såser och snabba mellanmål. Det ljusa gavelrummet ger plats åt den bekväma soffan och middagsbordet där många får plats.

Balkong

Från ett av sovrummen når du din nya balkong. Här kan du kliva ut på i din egen utomhusmiljö utan att lämna hemmet. Trivsamma möbler och små odlingar skapar en egen oas.

Sovrum 1 med klädkammare

Ditt nya sovrum mäter tolv kvadratmeter och blir platsen att längta till framåt kvällen. Klädkammaren ger ett eget rum åt hela samlingen med kläder för alla tillfällen och väder.

Sovrum 2 och 3

Vägg i vägg, och med dörr emellan, finns de två andra sovrummen. Det ena leder ut mot balkongen och är utrustat med en hörngarderob. Hemmets ekparkett och vitmålade väggar ger en stilren bas för olika sorters rum.

Badrum och gästtoalett

Med tvättmaskin och torktumlare i badrummet är bortglömda tvättider ett minne blott. Ovanpå maskinerna har du en praktisk bänk som underlättar vikande och sorterande. Dusch i ena hörnet, bra förvaring under och över tvättstället och stilren design ger ett badrum att trivas i. Mittemot finns gästtoaletten med dusch som delar badrummets design och gör så att du kan undvika irriterande köbildning.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan