Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

6-1203, 4 Rum, 98 m²

Beskrivning

Välplanerat boende nära natur och city

I Kristineberg bor du med grönområden och vatten inom räckhåll och med stadspulsen som granne. Ditt nya kvarter har en stor och lummig innergård där det är enkelt att träffa grannarna.

Efter en stund i parken eller en tur på stan är din nya fyra platsen att längta till. Här kliver du in i en hall som fortsätter fram mot de sociala ytorna som breder ut sig åt både höger och vänster. I köket fläktar det skönt från den franska balkongen, och i vardagsrummet väntar dörren ut till hemmets trivsamma balkong. Tre sovrum ger plats för egentid, och bra förvaring underlättar vardagens bestyr.

Hall

Här kommer du hem till en hall där det är enkelt att gömma undan hela samlingen med ytterkläder i garderoben till höger. Skjutdörrarna sparar plats på ett smidigt vis. Väggen mittemot erbjuder yta för hallspegeln och en trivsam kroklist.

Vardagsrum och kök

Åt vänster finns ditt nya vardagsrum. Den öppna ytan blir platsen för sällskaplig möblering för olika tillfällen. Här kan du koppla av i den bekväma soffan innan det är dags för kvällens matlagning. Middagen ordnar du i det välplanerade köket. Dina nya vitvaror tillagar, förvarar och diskar med låg energiåtgång för miljöns och plånbokens bästa. Du har gott om hackyta på köksbänken och trivsam plats för matbordet.

Badrum och gästtoalett

Bubbla badrum minskar körisken och gör det enklare att samsas. Båda rummen är stilrent utformade och utrustade med dusch. I det större badrummet finns tvättmaskin och torktumlare smidigt placerade inne i hörnan till höger.

Balkong

Vardagsrummets glasdörr tar dig ut på balkongen som blir en favoritplats under sommarmånaderna. Här finns rum för de bekväma vilstolarna och för odlingen av tomater och kryddor.

Sovrum 1

Fönstret vetter mot den egna balkongen, och skjutdörrsgarderoben håller ordning på klädsamlingen. Ditt nya sovrum blir en plats att pusta ut på vid dagens slut, och att dröja sig kvar på under lediga morgnar. Den breda sängen får gott om plats på ekparketten.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum ger utrymme för barnrum, arbetsrum eller gästrum. I ena rummet väntar en hörngarderob och i det andra en klädkammare.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan