Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

6-1203, 4 Rum, 98 m²

Välplanerat boende nära natur och city

I Kristineberg bor du med grönområden och vatten inom räckhåll och med stadspulsen som granne. Ditt nya kvarter har en stor och lummig innergård där det är enkelt att träffa grannarna.

Efter en stund i parken eller en tur på stan är din nya fyra platsen att längta till. Här kliver du in i en hall som fortsätter fram mot de sociala ytorna som breder ut sig åt både höger och vänster. I köket fläktar det skönt från den franska balkongen, och i vardagsrummet väntar dörren ut till hemmets trivsamma balkong. Tre sovrum ger plats för egentid, och bra förvaring underlättar vardagens bestyr.

Hall

Här kommer du hem till en hall där det är enkelt att gömma undan hela samlingen med ytterkläder i garderoben till höger. Skjutdörrarna sparar plats på ett smidigt vis. Väggen mittemot erbjuder yta för hallspegeln och en trivsam kroklist.

Vardagsrum och kök

Åt vänster finns ditt nya vardagsrum. Den öppna ytan blir platsen för sällskaplig möblering för olika tillfällen. Här kan du koppla av i den bekväma soffan innan det är dags för kvällens matlagning. Middagen ordnar du i det välplanerade köket. Dina nya vitvaror tillagar, förvarar och diskar med låg energiåtgång för miljöns och plånbokens bästa. Du har gott om hackyta på köksbänken och trivsam plats för matbordet.

Badrum och gästtoalett

Bubbla badrum minskar körisken och gör det enklare att samsas. Båda rummen är stilrent utformade och utrustade med dusch. I det större badrummet finns tvättmaskin och torktumlare smidigt placerade inne i hörnan till höger.

Balkong

Vardagsrummets glasdörr tar dig ut på balkongen som blir en favoritplats under sommarmånaderna. Här finns rum för de bekväma vilstolarna och för odlingen av tomater och kryddor.

Sovrum 1

Fönstret vetter mot den egna balkongen, och skjutdörrsgarderoben håller ordning på klädsamlingen. Ditt nya sovrum blir en plats att pusta ut på vid dagens slut, och att dröja sig kvar på under lediga morgnar. Den breda sängen får gott om plats på ekparketten.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum ger utrymme för barnrum, arbetsrum eller gästrum. I ena rummet väntar en hörngarderob och i det andra en klädkammare.

Hemfakta

Bostad
6-1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
4
Storlek
98 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan